O listă cu minciunile spuse de YooA din Oh My Girl


YooA din Oh My Girl a fost invitată la unul din episoadele emisiunii „Radio Star” şi lucrurile pe care le-a spus acolo a cam făcut lumea să-şi pună câteva semne de întrebare.

Se pare că aceasta a fost prinsă cu minciuna în urma câtorva afirmaţii făcute de ea. Unul din lucrurile pe care le-a spus este acesta:

Nu aveam nicio intenţie de a deveni cântăreaţă, dar am decis să debutez din cauza unui stalker”.

Mai jos este un post vechi unde YooA se consultă cu o academie. Aceasta scrie: „Sunt în şcoala medie anul ăsta. Pot să frecventez academia?” „Visul meu e să devin o cântăreaţă aşa că vreau să exersez mult şi să debutez”

Pe lângă asta, în profilul ei oficial scrie că YooA studiază dansul ca specialitate la Universitatea Sejong.

Şi într-un interviu, aceasta a spus că învaţă dansul ca specialitate la Universitatea Sejong. Cu toate astea, a fost dezvăluit că doar a mers la antrenamente acolo, nu a intrat şi la universitate.

Într-un alt articol se spune: „YoonA a practicat atletismul când era în şoala primară. Fiind în clasa a 6-a, recordul ei la 100m era de 13.00 secunde. A fost invitată la multe şcoli medii, însă a renunţat la sport pentru că nu voia să facă muşchi.”

Cu toate astea, recordul unei medaliate feminine din clasa a 6-a era de 13.15 secunde. YooA a fost eliminată în preliminariile la 50m de la IAC.

Un alt lucru despre ea ce circulă e că voia să fie o cântăreaţă după ce a văzut o evoluţie cu BoA. După cum vedeţi, e total diferit de ce a spus mai sus.

sursă: kpopkfans

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s