Swings vorbeşte despre Jay Park

thumbnail.jpg

Într-un interviu cu HipHopLE, CEO-ul Just Music, Swings, vorbeşte despre Jay Park.

HipHopLE: Ai remixat I’ll Be There şi lansat melodia împreună cu Jay Park. În momentul acela, nu exista nimic care să arate că ai avea vreo legătură cu el, chiar dacă el şi-a început activitatea solo în acea perioadă, 2011. Văzând că ai discutat despre albumul lui Worldwide pe reţelele de socializare, pare că ai o strânsă legătură cu acesta şi cred că îl respecţi atât ca artist cât şi ca persoană.

Swings:  Corect. E surprinzător, nu m-am gândit că numele lui o să fie adus în discuţie în acest interviu. Vreau să-ţi spun asta, e cel mai uimitor CEO pe care l-am văzut vreodată în Coreea. După mine. El se sacrifică cu atâta ardoare pentru familia lui. Spun asta foarte deschis, 90% dintre CEO din Coreea sunt doar nişte ” gunoaie”. Am avut de a face cu mulţi dintre ei, ei doar vor să-i ”stoarcă” pe copii, nu pot spune că vor să-i ajute să evolueze.

HipHopLE:  Vorbeşti despre industrie ?

Swings: Da, dar Jay Park e diferit. Putem vedea foarte clar că are grijă de oamenii lui. Le-a făcut cadou lanţuri, mulţi dintrei ei apar ca feat. artist pe albumul său…şi el munceşte enorm. Într-un vers, el spune: ” Mai pot să am parte de greutăţi încă puţin”. După ce am văzut acest vers în ultimul lui album, pot să văd cu claritate ce e în mintea lui. Am putut să văd asta mereu. El niciodată nu apelează la ”politică”. Aşa cum bine ştii, el are putere atât în industria kpop cât şi scena hip hop, ar fi putut să abuzeze de ea cât de mult şi-ar fi dorit, dar apelază doar la ”tactici obişnuite”. El nu scrie poveşti ieftine, el vorbeşte de ” vă plac şi vă repect pe toţi, haideţi să lucrăm împreună” sau ”o să-mi îmbunătăţesc rapul”. Pot vedea asta foarte uşor. Din această cauză cred că e cel mai uimitor CEO pe care l-a ”văzut” Coreea. Acum, rapul lui e de top. Din acestă cauză am vorbit despre el(pe reţelele de socializare când a lansat Worldwide), persoanele ca tine ar trebui să devină faimoase, persoanele ca tine ar trebui să facă bani. Ciudat, dar încă folosim limbajul onorific când vorbim. E amuzant, relaţia noastră e ceva de genul ” hai la petrecere”, ”ok, o să vin”…şi niciodată nu apar. Dar ne respectăm unul pe altul. Domnul Jay e o persoană grozavă.

 

cr. interviu aici  .. traducere lb. eng. maybeejay

3 gânduri despre „Swings vorbeşte despre Jay Park

  1. jwalker425 Autor post

   Nu :))) ..nu se afla intr o relatie publica si nici zvonuri ca ar fi într una nu exista .. Acum…daca un bărbat de 29 de ani ar avea iubita ..stiu ca ar face orice sa o protejeze 😉 si se pare ca e priceput in a face asta 😏😏 daca se lauda ca dispatch nimic :))))

   Apreciază

   Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s