MC Mong revine cu un nou album


image

Artistul hip-hop MC Mong reintră în scenă cu primul său album în ultimii doi ani.

În vârstă de 36 de ani, MC Mong își va lansa săptămâna viioare cel de-al șaptelea album din carieră, cu titlul ‘U.F.O’, dar nu are încă planuri concrete pentru a-și televiza aparițiile, conform agenției sale, DreamT Entertainment.

„În ultimii doi ani și-a dedicat toată inima și tot sufletul pentru perfecționarea noului său album”, a declarat DreamT Entertainment. „Se poate lăuda cu versuri iscusite și melodii pline de carismă, de așteptat de la MC Mong”.

În 2014 MC Mong a lansat albumul “Miss Me or Diss Me” (promovat de melodia cu același titlu) care a dominat topurile locale. Fusese primul său album după scandalul din 2010 cauzat de faptul că a păcălit serviciul militar obligatoriu.

Recent, MC Mong a colaborat cu Jinsil de la Mad Soul Child pentru single-ul digital „Aftereffect” , lansat în ianuarie acest an.

Albumul ‘U.F.O.’ va conține 12 piese și va fi disponibil online începând cu 6 septembrie.

Sursa: Kpop Herald

Save

Save

Reclame

2 gânduri despre “MC Mong revine cu un nou album

 1. Mong nu a ‘pacalit’ pe nimeni, justitia coreana l a declarat NEVINOVAT, dintii sai au fost scosi pt ca nu mai puteau fi tratati! Cineva a facut o gluma si s a ajuns unde s a ajuns, din pacate. Iar noile sale melodii nu sunt pline de ‘carisma’! Mai citeste o data articolul original si foloseste dictionarul, nu mai pune din burta.

  Apreciază

  • “It boasts witty lyrics and charismatic melody expected from MC Mong” – Ok, am pălărie și-s gata s-o dau jos dacă-mi dai o versiune mai bună. Care să nu conțină ‘melodii carismatice’. Îți mulțumesc anticipat.
   Cât despre nevinovăția lui, îți spun un secret (ca mulțumire pentru bunăvoința ta de a-mi da o traducere mai potrivită): justiția nu-i declară nevinovați doar pe oamenii nevinovați! Justiția declară nevinovați oamenii pe care nu-i pot dovedi a fi vinovați. E o diferență subtilă, dar foarte importantă, pentru că în felul ăsta foarte mulți oameni vinovați se plimbă liberi, declarați fiind ca nevinovați.
   Iar lui MC Mong i-au căzut 12 (DOISPREZECE) dinți exact când trebuia să meargă în armată. De la carii, zice el. Ori mănâncă zahăr toată ziua și nu știe ce-i aia pastă de dinți, ori a fost prins cu ocaua mică! 😉

   Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s