Sondaj referitor la activitatea blogului K-Pop România

fb_img_1460525333057

Pentru a îmbunătăţi în continuare blogul K-Pop România, avem câteva întrebări pentru voi, dragi cititori!

În primul rând, vrem să ştim ce vedete preferaţi să vedeţi în articole, despre care vedete am scris prea puţin, despre ce ar mai trebui să scriem sau dacă v-ar plăcea să introducem rubrici noi plus alte informaţii ce ne-ar ajuta să înţelegem pe ce să ne axăm mai mult. V-aş ruga să treceţi peste sondajele de mai jos şi să lăsaţi răspunsurile voastre.

Atenţie: în unele sondaje veţi putea selecta mai mult de un răspuns, de asemenea, aproape la fiecare va exista opţiunea „other” acolo dacă aveţi un alt răspuns decât cele enumerate. Vă îndemn să-l folosiţi dacă aveţi sugestii noi pentru că ne va ajuta la îmbunătăţirea blogului.









Aici sunt curioasă dacă aţi fi interesaţi ca autorii să facă recenzie la anumite drame, episod cu episod. Cred că aţi mai văzut astfel de lucruri pe site-uri ca allkpop. Trebuie să fiţi atenţi pentru că în recenzii sigur vor fi spoilere aşa că unii din voi nu ar vrea să citească recenzia decât după ce a văzut episodul dat.



Deci sunt un fel de CCC (Ce Cred Coreenii) însă doar despre un anumit episod dintr-o dramă. Puteţi să-i ziceţi un fel de recenzie din partea publicului coreean. 😀


Sunt câteva site-uri ce traduc articole de pe Pann din categorii gen „teen stories” (poveşti ale adolescenţilor). Fiind un fel de forum, coreenii pot posta diferite întâmplări din viaţa lor şi puteţi urmări comentariile haioase, în mare parte. Personal, e rubrica mea preferată pentru că e foarte fresh. Sunt sceptică legată de această rubrică pentru că nu este despre vedete, dar am putea scrie în ea doar în weekend-uri.

Exemplu


Am tot răscolit prin posturile vechi ale blogului ca să dau de rubrici arhaice care erau aici când eu nici nu făceam parte din echipă. Toate mi se par interesante şi e păcat de ele să se piardă pentru că nu mai sunt actualizate. Mai jos puteţi să alegeţi doar 6 din ele pe care aţi vrea să le (re)vedeţi. Dar asta nu înseamnă că doar cele 6 vor fi actualizat şi restul nu.


Aici puteţi să alegeţi doar 4 variante. Întrebarea, cred, nu necesită multe explicaţii.


Save

103 gânduri despre „Sondaj referitor la activitatea blogului K-Pop România

  1. Nobodyhome Moni

    As vrea mai multe articole personale … „este/nu este trupa/artistul/drama preferata… dar m-a uimit/m-a enervat .. recomand/nu recomand, sentimente incercate la fiecare descoperire despre korea.etc” – da , stiu , impuscati-ma ! Cred ca descoperiti o multime de lucruri ciudate si amuzante atunci cand cautati stiri , nu ? Aveti pasiuni diferite , reactionati la lucruri diferite …. deci , impartasiti cu noi , cititorii vostri . E un blog k-pop , asa este , dar pana la urma microbul principal se numeste Korea , corect ? Din experienta va spun ca prajitura de orez a altcuiva arata intotdeauna mai mare , dar…. cuvintele care vor fi rostite vor fi frumoase daca cuvintele care au fost rostite au fost frumoase . So, who’s trying ? Pupici !!! ❤

    Apreciază

    Răspunde
  2. Suso

    Vreau sa mai spun ceva dar nu vreau sa supăr chiar pe nimeni 🙂 !
    Eu..Nu ma uit la k-drame așa mult. M-am uitat pana acuma la vreo 4/5 în 3 ani de când sunt în kpop. Nu mă prea pasionează…da știu, sunt sentimentale, sunt haioase, de acțiune, oricum sunt frumoase: dacă m-as pune sa mă uit în continuare nu as putea sa rezist și m-as tot uita 😄 .
    Eu intru pe site ca sa aflu noutăți despre kpop cum ar fi: muzica (debuturi/reveniri/teasere), ce au făcut idolii ce nu au făcut, ccc, funny conversation sau cum sunt alea? Wanna laugh?, și ce alte știri și noutăți.
    Mi-ar plăcea ca site-ul sa rămână exact cum e acum. Înainte sa faceți schimbari! Nu vreau mai multe știți despre k-drame… doar știri despre ele de genul: „nu știu cine va juca în drama aia…” sau „ost uri….” sau „a fost grav rănit la filmări….” sau știri de genul.
    Nu mi-ar plăcea sa văd recenzii la drame…sau păreri personale…sau alte aspecte care nu țin de știre neapărat. Pt ca uite..sunt drame pe care nu toată lumea le știe, și sunt convinsa ca nu toată lumea știe și dorește multe știți și detalii despre k-drame…pana la urma vorbim aici despre kpop 🙂
    Mă gândesc ca multă lume de aici se uita la k-drame și ar dori așa ceva…Dar eu mi-am spus opinia: nu consider necesare articolele cu k-drame, doar cele cu noutăți despre k-drame..știri.
    Multumesc pt atenție, dacă îmi va citi cineva comentariul ! Și orice ați face cu site-ul de acum în colo, va fi foarte bine 🙂 ! Va voi susține în continuare!

    Apreciază

    Răspunde
    1. Speedy👑🎶😈

      Daca alti vor vrea recenzii? Vorbim despre kpop, despre coreea despre cultura coreeana intr.un cuvant blogul eate creeat pentru a tine la curent persoanele din Romania despre tot ce se intanpla in Coreea. Ba da exiata multi care vor stiri deapre seriale sau k-drame, filme etc. Noi vrem sa facem site.ul.mai complex cu o varietate de stiri si articole, fix pentru a atrage un public mai larg. Acum pe aici cei ce misuna cel mai mult sunt cei care vor mai multe stiri despre „oppa”. O gama variata de articole si stiri ar aduce o varietate de cititori de mai multe varste.

      Apreciază

      Răspunde
      1. Suso

        Da. Dar kpop e totuși un stil de muzica. Site ul nu se numește „Korea Romania” sau „Totul despre Korea” . Da, înțeleg, chiar mă bucur ca este o gama larga de stiri/noutăți..nu am zis ca am treaba cu știrile. Ziceam doar ca mi-ar plăcea sa rămână așa Cum e – nu vreau mai multe știri despre drame. Intre muzica și actorie este o diferență. Iar kpop e muzica.

        Apreciază

        Răspunde
        1. Lucy Autor post

          Si allkpop posteaza despre orice e legat de Coreea, dar nu se numeste allkorea. Pe langa asta, cele mai multe vizualizari se strang la articolele cu scandaluri si la cele „random” adica care nu sunt despre idoli pentru ca lumea se plictiseste de lucrurile cu care s-a obisnuit. Sunt cititori care citesc articole despre drame, altii despre actori, altii despre trupe, altii despre Coreea…vrem sa postam din fiecare pentru a-i multumi pe toti. Chiar daca se va scrie despre un actor ce nu-l stie multa lume, voi fi incantata sa stiu ca macar o singura persoana s-a bucurat de acel articol, insemna ca n-a fost in zadar.

          Apreciază

          Răspunde
            1. Irina

              Eu personal, as vrea articole despre kdrame si actori. Ascult kpop dar intru pe acest site doar pentru a citi articolele cum ar fi ” Recomandări de kdrame” sau când apar pictoriale noi cu actorii mei preferați.

              Apreciază

              Răspunde
  3. Defoll

    Eu intru des pe site și am un motiv ! Pentru ca are știri interesante !! Nu o sa mai citesc aproape nici o știre dacă o sa fie despre drame koreene 😕😕😕
    Mie îmi plac CCC despre Cum arăta cineva înainte de debut sau despre faptul ca (,) cutare a fost surprins în club sau alte lucruri de genul ăsta … Nu vreau CCC despre drame .
    Va rog sa îmi luați în considerare opinia 😊😊😊😊

    Apreciază

    Răspunde
    1. Speedy👑🎶😈

      …..luam in considerare opinia dar faptul ca punem ccc despre drame sau alte articole nu inseamna ca nu mai postam despre altele. Poate uni vor vrea altfel de articole si ar trebui aa luam in considerare si opinia lor. De ce nu ai mai citi nici o stire daca ar exista 1-2 care tu spui ca nu iti place? Nu are logica. Ignori stirea aia si gata, citesti ce vrei si ce iti place…

      Apreciază

      Răspunde
      1. Defoll

        Eu nu vorbeam despre unu sau doua articole despre drame , eu ziceam ca dacă începeți sa postați doar despre drame nu o mai intru pe site . 1-2 articole sunt deja despre drame … Știu ca trebuie sa îi ascultați pe toți dar dacă o sa spună careva sa postați DOAR despre drame va rog sa puneți și cu altceva știri ca în Koreea nu sunt numai drame …

        Apreciază

        Răspunde
        1. Kaila

          inca nu stim ce o sa facem. o sa vedem rezultatele, apoi o sa vorbim cu totii si o sa luam o decizie. si chiar daca se va hotari sa includem si dramele, nu se va intampla nimic cu celelalte articole. gandestete ca peste articolele care se scriu acum doar se vor mai adauga categorii noi. nici noi nu stim cum o sa fie, o sa asteptam rezultatele ^^ acum doar incercam sa vedem cum putem imbunati acest blog

          Apreciază

          Răspunde
    2. Mada

      Despre tot ce tine de muzica coreeana oricum se va scrie, nici nu se pune problema, autoarele doar cer opinia cititorilor daca vor sa se posteze si review-uri despre drame

      Apreciază

      Răspunde
    3. Nobodyhome Moni

      Eu „locuiesc” pe site si urasc CCC despre cum arăta cineva înainte de debut sau despre faptul ca (,) cutare a fost surprins în club sau alte lucruri de genul ăsta …. It is personal life ! Nu vreau astfel de CCC 😭 o sa divortez !!!!!!!!
      Va rog sa îmi luați în considerare opinia 😊😊😊😊

      Apreciază

      Răspunde
  4. shadowcraftmc

    E ciudat ca urmaresc blogul inca de prin 2012(adica imi aduc aminte cand cautam articolul despre comebackul lui suju cu sexy free and single si cel mai vechi postal blogului a fost dupa ce au lansat melodia :)))))) si imi aduc aminte toate rubricile vechi

    Sau cand ati scris din greseala wanna laugh 31 in loc de 30

    Eh amintiri vechi:)))))

    Aia a fost inainte sa recrutati autori noi deci prin 2013/2014

    :)))))

    Apreciază

    Răspunde
  5. Xist Xist

    😂 😂 😂
    Cât de des comentez? Haide sa întrebam lumea.
    Voi vedeți comentariile mele pe aici??? Nu! Pentru ca zac în coșul de gunoi, exact ca și copchii aia aruncați de mamele lor. Însă în cazul asta nu eu sunt jigodia care…
    (nu mai continui)
    Am 8 adrese de mail toate blocate…
    Lăsați comentariile sa treaca. Nu cred ca pe pann sau alte site-uri pe care va mai uitati voi exista asemenea restricții.
    Ziceați ca e site dedicat kpop la fel ca pann. Pai dacă e asa lasati-ma sa zic ce vreau. Vreau libertatea sa terfelesc sau sa laud artiștii, vreau libertatea sa zdrobesc fanii sau sa ma împrietenesc cu ei, vreau libertatea de exprimare. S-a înțeles??? Altfel trec la vechile obiceiuri: diss și bancuri reciclate… toate adresate autorilor.
    Dacă știam engleza probabil eram restricționat și acolo! 😂
    Dacă vreți intradevar idei de articole cautati-ma pe fb…

    Apreciază

    Răspunde
    1. Lucy Autor post

      Draga Xist, in cosul se gunoi zac comentariile tale in care jignesti artistii, cititorii sau autorii si din care nu lipsesc si injuraturile.
      Nimeni n-a spus ca e un site ca Pann. Insa daca ai de gand sa faci glume pe seama autorilor in continuare, fii sigur ca tot in cos o sa ajunga. Aici nu e circ.

      Apreciază

      Răspunde
      1. Xist Xist

        Dintre toți, chiar tu? Chiar tu cea pe care o îndrăgesc și o apteciez cel mai mult. Cum poți sa-mi faci asta? 😦
        Sincer sa fiu vizitez site-ul asta doar ca sa vad ce articole și ce comentarii scrii. Îți vizitez și blogul ala cu cărți… Dacă ma întrebi de ce asa!?! Chiar nu știu 😦
        M-am trezit intoxicat de tine. Sunt ca focul și îmi ard biata inimă. Când sunt „departe de tine”, nu există fericire. „Departe de tine”, lumea e un deșert unde sunt singur și nu îmi pot deschide inima. Mi-ai luat mai mult decât sufletul. Ești singurul gând pe care îl am. Când sunt obosit de muncă, când simt consecințele, când oamenii mă enervează, când îmi vine să îmi blestem zilele, pun mâna pe inimă – portretul tău atârnă acolo. Mă uit la el și iubirea îmi aduce fericire, și totul este mai ușor de îndurat, mai puțin timpul pe care trebuie să îl petrec departe de tine. A trăi pentru tine este istoria vieții mele după care tânjesc. Încerc să mă apropii de tine. Naiv! Nu realizez că mă îndepărtez…
        De ce ma simt ca un Don Quijote mult mai prost?
        Pentru ca Dulcineea mea e…
        Nemernico, atât de tare îți place „să pui oamenii la colț”? 😦

        Apreciază

        Răspunde
      2. Xist Xist

        Ultimul comentariu în care am jignit un autor a fost cel adresat lui Overshade ca replica a unui comentariu în care a zis ca ma bucur ca un Gugustiuc după ce se gainateaza pe el, iar asta se întâmplă anul trecut cred. De atunci nu am mai zis nimic de autori.
        Faptul ca te menționăm pe tine în unele comentarii nu era decât dorința mea arzatoare de a vorbi cu tine și de a te cunoaște exprimata greșit. Nu ma pricep la vorbe! Îmi pare rău că nu știi sa citești printre rânduri. 😦 oricum 😘
        Dacă a fost ceva pe seama căreia am continuat sa fac glume, a fost freza de Bau Bau a Silviei. 😂 Îți garantez ca ea nu se supara, e o fata prea mișto ca sa pună la suflet ce zic eu. Și în plus, adresat ei, „Bau Bau e un compliment foarte puternic și flatant. […]
        Haideti ma, ce dracu, toți fugiți de Bau Bau? Eu sunt singurul care are fantezii sexuale cu el? 😂 😂 😂

        Apreciază

        Răspunde
  6. Andreea

    Am observat. Toată lumea a observat..stai liniștită. Eu vorbeam strict ca autorii se baga când nu e cazul.
    Ideea era ca noi sa ne spunem părerile acolo. Sa le scrie și ei, desigur. Nu am nimic cu asta! Am spus, dacă ai citit cu atenție, ca oricine are dreptul la o părere. Dar nu se cade ca un autor sa ne contrazică aproape la orice spunem.
    Nu mai contează acum exemple…Am dat alea doar pt ca mi-au venit pe moment. Nu am nimic cu nimeni.
    Vreau sa se înțeleagă doar esențialul din ce spuneam eu.

    Apreciază

    Răspunde
    1. Lucy Autor post

      Pai mi-am spus o parere, ca Baekhyun joaca prost. Nu l-am injurat sau ceva, nu am contrazis pe nimeni acolo. Si pe autori ii deranjeaza la fel de mult ca pe voi cand cineva in comentarii vorbeste urat de biasii lor, iar cand contrazic pe cineva o fac cu argumente si personal, consider ca niste contraziceri nu fac rau nimanui atata timp cat sunt mentinue in limita bunului simt. Stiti ca acesta e un blog si nu un site, nu? Personal, consider ca avem tot dreptul sa comentam la articole (mai ales cand nu injuram pe nimeni cum o fac altii) din moment ce tot noi mentinem blogul din care avem 0 profit. 🙂

      Vedem ce facem dupa rezultatele poll-ului si cu asta.

      Apreciază

      Răspunde
  7. Mada

    „Chanyeol si Sehun nu au deloc talent […] Nu la toata lumea i se pare adevarat ce a spus” De ce nu? Cel putin in cazul lui Sehun este adevarat 100%, ar trebui sa se intoarca la versul sau E-X-O, i se potrivea mai bine. Chiar si modificata in toate programele, vocea lui tot suna foarte rau. Iar Chanyeol si-a aratat foarte bine abilitatile sale de „rapper” la unpretty rapstar. In melodiile de comeback suna mai bine dar nu-l poti numi rapper
    E interesant cum cei mai populari din trupa, Chanyeol, Sehun, Kai sunt si cei de la coada cand vine vorba de cantat :)) pe Kai il salveaza abilitatile de dansator dar ceilalti doi..
    Imi pare rau ca trebuie sa spun aceste lucruri desi exo e printre primele mele trupe preferate dar nu voi fi un fan mai bun ca ceilalti daca neg ceea ce tocmai am zis si nu voi fi un fan mai bun daca continui sa le iau apararea si sa-i contrazic pe toti in acest subiect stiind ca acest lucru e adevarat

    Apreciat de 1 persoană

    Răspunde
    1. Mada

      Am scris ce cred eu in legatura cu acea parte din comentariul tau, nu era cazul sa tragi la raspundere un autor pentru ca a spus despre un idol ca e netalentat cand toata lumea stie ca e adevarat
      De ce m-as duce la alt articol daca am avut ceva de spus in lagatura cu comentariul tau de aici nu din alta parte

      Apreciază

      Răspunde
      1. Andreea

        Nu am tras la răspundere pe nimeni. Era un exemplu. Atât. Si am spus ca toti am trecut peste.
        De ce trebuie sa scoți ochii cu asta ?! Nu e musai pt un exemplu.

        Apreciază

        Răspunde
  8. Carmen

    Linia de baza a site-ului este muzica k-pop. Păstrați-o și adăugați tot ce este legat de k-pop. Celelalte teme sunt tratate mai detaliat în limba română și în și în alte bloguri și site-uri și încă foarte bine. Un exemplu este Asiacinefil. Este un site cu articole foarte bune despre cinematografia asiatică în cea mai corectă limba română.

    Apreciază

    Răspunde
  9. DarkDiamond

    Ieri S-au împlinit fix 2 ani de când EunB a murit. Am așteptat sa văd dacă faceți ceva în memoria ei . Nimic. Pe 7 se vor împlini tot 2 ani de când și Rise a murit. O sa fie la fel?

    Apreciază

    Răspunde
    1. Nobodyhome Moni

      Uite draga mea : https://www.youtube.com/watch?v=fPAbd1fhDS0 , https://www.youtube.com/watch?v=qJ6Ioa_blAM – poate te ajuta . Cred ca toti am vazut articolele de pe allkpop, soompi etc , dar nu e placut sa traduci astfel de stiri . Ca un fan adevarat , daca chiar iti doreai asta de ce nu ai pregatit tu ceva ? Rugai un autor sa vada materialul si sa-l publice , mi-e greu sa cred ca ar fi spus nu . Nu va mai ciondaniti pe astfel de lucruri , e urat .

      Apreciază

      Răspunde
  10. Ynna

    Mie una imi place la nebunie ac site,doar ca as vrea sa se posteze mai mult si despre grupurile mai putin populare si sa se raspunda la comentarii sau sa se comenteze mai mult la fiec.articol!Sper ca nu am enervat pe nimeni!Asta-i tot ce am avut de spus si succes in continuare!!!!!Faceti o treaba extraordinara!!!!!!!!!!!!!!,!!!

    Apreciază

    Răspunde
    1. Kaila

      multumim 🙂 ne bucuram ca iti place site-ul ^^ despre ce grupuri mai putin populare ai vrea sa se posteze? acum depinde si de trupa, pentru ca la unele nu sunt multe articole, oricat de mult am vrea noi sa fie. si la comentarii, te referii ca autorii sa raspunda?

      Apreciază

      Răspunde
  11. chimchim7

    Sunteti atat de biased toti autorii incat uneori cand va vad comentariile ma amuz.Sunteti autori/moderatori/ce vreti voi insa asta nu va face mai speciali decat noi.M-am saturat sa vad 100 de articole cu BAP doar pentru ca ii plac Crisei,exista atat de multe trupe de care nici macar nu scrieti!
    Daca va insultam preferatii sau pur si simplu spunem ca nu ne plac imediat interveniti sa ii aparati chiar daca uneori nu aveti argumente bune.Va credeti mai special decat noi cand nu sunteti cu nimic mai presus,iar daca nu sunteti in stare sa le faceti fata cititorilor sau sa va adaptati temei acestui blog,renuntati.
    Eu vad in titlu ca se numeste „K-pop Romania” pai daca e asa de ce nu scrieti despre k-pop?Ati uitat definitia cuvantului de scrieti despre coreeni(care nu sunt idoli ci oameni obijnuiti)?Stapaniti bine tema acestui blog apoi scrieti si despre altceva,si incercati sa terminati cu idolatrizarea unei trupe sau unui idol.
    Site-ul e pentru toate trupele nu doar pentru una,daca vreti sa scrieti despre o turpa faceti alt blog altfel induceti oamenii in eroare.Intru pe blog sa citesc stiri despre mai multe trupe nu despre unca care poate nu imi place

    Apreciază

    Răspunde
    1. Lucy Autor post

      Daca ne credeam mai speciali, asa cum zici tu atunci nici nu ne oboseam sa va raspundem in comentarii. Insa fiecare vede ce vrea sa vada. Daca ne spunem o opinia sau daca contrazicem pe cineva inseamna ca o facem pentru ca suntem autori si avem dreptate? Reveniti la realitate, comentam ca cititori si noi, in sectiunea pentru comentarii, nu in articole, iar comentariile vreti le cititi, vreti -nu. E blog.
      „Eu vad in titlu ca se numeste “K-pop Romania” pai daca e asa de ce nu scrieti despre k-pop?” – Care e problema ta mai exact? Adica despre ce crezi ca scriem in general? Cum se fac clatite? Sau ce am facut in vacanta de vara?
      Pe langa asta, hai sa nu ne legam acum de autori aiurea.Ai vazut macar ce scrie Crissa aka Speedy acum? Cate articole cu BAP ai vazut in ultima vreme? Adica ea poate sa scrie pe zi 10 articole cu artisti diferiti si unul cu BAP, iar tu il vezi doar pe ala cu BAP si apoi e spui ca scrie doar despre BAP. Da click pe numele autorului si verifica-i te rog articolele, spune-mi cine posteaza doar despre un artist anume. Fii sigura ca stiu ce preferati are fiecare autor si vad ca daca posteaza niste articole despre acestia, posteaza in aceeasi zi dublu cu alti artisti. De asemenea, am mai spus inca odata, voi veniti aici ca sa verificati autorii despre cine scriu sau sa cititi stiri? Sau cumva ai intrat intr-o zi pe blog si ai vazut doar stiri cu BAP, JYJ sau Big Bang?

      Ca sa nu vii cu un raspuns gen „iar ma cred mai presus” ti-am raspuns fara nicio jignire sau urma de a ei la ‘acuzatiile’ tale. O zi buna.

      Apreciat de 1 persoană

      Răspunde
      1. chimchim7

        Nu fi absurda,nu am zis ca scrieti despre caltite,am si specificat ca scrieti despre coreeni care nu sunt idoli,ia o pereche de ochelari daca nu vezi bine sau reciteste ceea ce am scris.In loc sa scrieti despre asta incercati sa scrieti despre trupe nu prea cunoscute,in caz ca ati auzit de ele.Ca fani kpop ar trebui sa va dati silinta si sa aratati cititorilor cat de bune sunt si alte trupe nu doar idolii vostrii.
        Nu exista zi in care sa nu fie articole despre BAP sau Bigbang,nu am nimic cu trupele,le ascult insa ce e mult strica.Si in plus in articolele de la sectiunea Wanna laugh sunt 60% lucruri despre BAP,daca nu are idei despre ce fac si alti idoli sa intrebe persoanele care asculta si alte trupe.
        Nu te apara singura degeaba zicand ca ma leg de voi aiurea,daca nu am fi noi cititorii blogul nu ar exista,sau poate ar exista sa fiti voi multumiti ca sunteti autori.Cu ajutorul nostru acest blog este citit asa ca incercati sa nu ne mai tratati cu superioritate

        Apreciază

        Răspunde
        1. Lucy Autor post

          Draguto, printre 50 de articole scrise in cateva zile despre trupe poate fi si unul care e marcat cu „Random Stuff” sau diferite categorii. Si articolele astea strang peste 400 de vizualizari in cateva zile, ceea ce inseamna ca sunt mai cele mai citite. Daca sunt printre cele mai citite, atunci de ce sa nu le scriem? Tie daca nu iti plac, treci pese si citeste articole cu trupe. Ce e asa de complicat? „K-Pop Romania” e doar un nume ce s-a ales la acel moment, asta nu inseamna ca ne axam doar pe idoli, scriem in majoritate despre idoli, trupe, dar nu ne limitam aici. Cuprindem o gama mai larga de categori astfel fiecare cititor va alege ce ii place sa citeasca. Daca nu te intereseaza un articol atunci ignora-l si atat. Altcineva va fi multumit de el.
          Alta chestie este cu trupele despre care „nu scriem”, daca nu sunt stiri despre ei, atunci nu avem de unde scrie. Incercam sa scriem intai stirile impotante, ce ar atrage mai mult public si apoi ce ramane pentru ca avem si noi alte lucruri de facut, nu ne plateste nimeni sa scriem toata ziua. De altfel, nu o sa traducem toate stirile la rand cu „lui oppa i-a cazut un fir de par din cap”.

          Blogul nu ar exista in primul rand fara cei care il mentin: creatorii si autorii. Este facut pentru voi, in ajutor, nu facem profit din asta ca sa spui ca fara cititori am disparea. Scriem din placere si pentru a vrem sa dam o mana de ajutor, daca nu aveti nevoie, foarte bine.

          Daca tu te simti tratata cu superioritate, e treaba ta. Nu te cunoastem, nu ne cunosti. Pentru noi, voi toti sunteti cititori si nu va punem mai presus sau mai prejos de atat.

          P.S. Trimite-mi cinci articole cu BAP ce au fost scrise in ultimele cinci zile. Astept, demonstreaza ce ai spus 🙂

          Apreciază

          Răspunde
          1. chimchim7

            Pai nu faceti profit din asta insa daca nu sunt cititori care ar mai fi scopul acestui blog?Nu trebuie sa scrieti doar despre prestatii,puteti avea articole in care sa spuneti si despre trupa cateva cuvinte fiind parerea voastra personala,sau despre videoclipuri
            I-am zis si Crissei am adus vorba de BAP pentru ca o stiam pe ea fana infocata,mai stiam si alti autori ca sunt fani ai altor trupe insa nu i-am mentionat pentru ca nu le stiu numele si nu am vrut sa ma complic.
            Nu ne cunoastem asa ca nu ma lua cu „draguto” ca eu nu te-am ironizat,ai macar bunul simt^^

            Apreciază

            Răspunde
              1. chimchim7

                Cum ti-am zis si la celalalt comentariu,nu te purta cu toti urat pentru ca un numar de persoane te jognesc,nu toti o fac iar cei care nu o fac nu merita sa fie tratati urat.

                Apreciază

              2. Lucy Autor post

                Sunteti toti cititori, la plural, nu favorizam, nu facem diferente. Jignirile si injuraturile vin de la persoane anonime, adica pot fi de la oricine. Respectiv e clar.

                Apreciază

    2. Speedy👑🎶😈

      100 pe an sau cum? N-am mai scris un articol cu B.A.P de vreo luna. Nici macar n-am postat regulat in ultimele cateva saptamani….da f**k? Si eu Biased? M-ai gasit pe mine care scriu articolul ala cu B.A.P cand apare si pe alte site-uri odata la un secol, dar pe alti nu ii vezi. Pe alea 100 pe zi cu BTS nu le vezi nu?

      Pai e kpop romania…….despre ce puii mei scriem, pisici si vata pe bat? ”
      Site-ul e pentru toate trupele nu doar pentru una,daca vreti sa scrieti despre o turpa faceti alt blog altfel induceti oamenii in eroare.Intru pe blog sa citesc stiri despre mai multe trupe nu despre unca care poate nu imi place. ” ? Exprimare de clasa a5-a. Cum adica? Scriem despre toate trupele si cunoscute si necunoscute pt ca este „KPOP ROMANIA” cum ai zis tu, adica scriem despre kpop. Scriem despre trupe care tie nu iti plac, pt ca poate le plac altora. Nu iti place nu citesti despre trupa x si citesti despre trupa y. Poate nici altuia nu ii plac 100 de trupe dar nu se plange ca postam despre ele.

      Daca site-ul nu exista ce mai citeai? Du-te pe site-urile pt trupele preferate sa citesti doar despre alea. Aici ai vrut sa mi te adresezi mie si sa imi scoti mie ochii. Uite ca daca as avea acum 10 articole cu BAP le-as posta doar ca sa iti fac tie in ciuda cu ele.

      Apreciat de 1 persoană

      Răspunde
      1. chimchim7

        Am zis de tine si de BAP pentru ca te stiu pe tine cea disperata de ei,stiu ca sunt autori care sunt biased BigBang si Snsd insa nu le stiam numele,oricum va bag pe toti in aceeas oala la scrisul articolelor despre o trupa anume asa ca nu te simti tu mai jignita.
        Exprimare de clasa a 5a?Te rog domnisoara invatatoare sa reformulezi tu acea fraza mai bine decat am facuto eu.
        Nu,nu scrieti despre toate trupele necunoscute ,poate o data pe luna scrieti de ele.Tare curiasa sunt sa vad cand a fost ultima data cand ati scris de 100%,Myname(inafara de venirea lor in romania)M.Pire,Cross Gene(nu le scriu pe toate ca iti dau prea mult de cautat despre ei)
        Am zis sa inlocuiti articolele neinteresante cu unele despre trupe de care nu a auzit multa lume.Acest articol a fost sa ne auziti parerile,de ce ne jigniti si va legati de noi?Daca nu va convine sa ne auziti parerile de ce ati mai facut articolul?

        Apreciază

        Răspunde
        1. Speedy👑🎶😈

          Faptura minunata care traieste in aceasta lume………daca nu sunt stiri despre ei de unde vrei sa le scot? Daca nu sunt activi si nu fac nimic interesant de unde vrei sa scot stiri despre ei? MYNAME au fost in turneu, nu au promovat si nu au existat stiri despre ei. 100%e si Cross Gene sunt ascunsi probabil prin studio sau sub un pat ceva, ii tine cineva la naftalina, nu promoveaza si nu apar public la evenimente mari, probabil au cateva concerte si fan meetinguri. Daca pe site-urile ntenrationale de unde noi TRADUCEM stirile nu apar stiri despre ei, tu de unde vrei sa le luam?

          Te jignesc? Unde te-am jignit? Te-am facut intr-un anume fel? Nu cred.
          Vrem sa auzim pareri cu sens si scop, nu care spun ca autorii scriu prea mult despre x sau y ca asta nu e parere. Parere putea sa fie „Vreau mai multe stiri despre x” iar eu ti-as fi raspuns ca daca n-am de unde sa scriu stirea nu pot sa o inventez.

          Apreciat de 2 persoane

          Răspunde
          1. chimchim7

            Si ca autorii scriu despre cateva trupe e o parere,si nu sunt singura care crede asta.Ai zis ca am exprimare de clasa a 5a ins acand te-am pus sa reformulezi nu ai zis nimic,asta e jignire pentru mine cand exprimarea a fost buna si se intelege din ea.Cat despre ironia „Faptura minunata care traieste in aceasta lume..” e tot o jignire pentru mine.Cum am zis va credeti mai superiori decat noi si nu prea incercati sa va purtati frumos cu noi.Nu iti cer sa imi dai dreptate la orice cuvant sau sa ma lauzi insa ai putea vorbi mai frumos,bineinteles daca ai avea decenta si educatia necesara care sa te ajute sa vorbesti mai frumos cu cititorii.

            Apreciază

            Răspunde
            1. Lucy Autor post

              Pardon, dar cititorii cum se comporta cu autorii? Asta ti se pare jignire? Vrei sa iti arat eu toate jignirile pe care le-am primit? Ar trebui sa le cenzurez pe toate. Nu ne mai faceti pe noi vinovati ca va jignim cand voi o faceti de doua ori mai rau. Ce bine e sa critici cand nu faci nimic. Te-as vedea pe tine incercand sa scrii despre tot si sa-i multumesti pe toti.

              Apreciat de 1 persoană

              Răspunde
              1. chimchim7

                Pai jignitii pe cei care va jignesc,nu prea comentez des la artcole si nici nu jignesc lumea asa ca nu ma baga in aceeas oala zicand ca noi va jignim mai rau,eu nu ma enumari printre acele persoane asa ca incearca sa te porti cu mine mai frumos.
                Daca nu poti face treaba asta nu ar trebui sa o mai faci,daca nu ti pasul cu ceea ce vor cititorii ar trebui sa renunti.Pana la urma tu ai vrut sa faci asta si nu te-a obligat nimeni asa ca suporta consecintele.

                Apreciază

              2. Lucy Autor post

                Sunt absolut sigura ca daca ai fi tu autor ai proceda exact la fel: tot despre preferati ai scrie in primul rand. Ai sta cam 1 an pe blog si apoi te-ai lasa. Stii de ce? Pentru ca toti sunteti buni de criticat, dar sa ajutati nu. Si majoritatea au facut-o asa. Pot sa numar pe degete persoanele care au ramas pana la final aici. Si daca plec eu si inca 5 autori, atunci nu va fi niciun articol aici, fii sigura. Pe langa inca cateva persoane care ne cer luna si stelele, ai venit si tu sa ne faci lista de cerinte. Crede-ma ca nu sunt prima zi aici si daca postez cinci articole cum zici tu neinteresante, aduna peste 200 de vizualizari, in timp ce articolele cu trupe ce nu sunt atat de populare fac 50 de vizualizari. Crezi ca eu nu-mi stiu treaba si nu tin pasul? Nu stiai ma majoritatea castiga? Se scrie despre ce vrea majoritatea si dupa cum vi s-a explicat de mii de ori, nu putem scrie articole despre unele trupe daca ele nu sunt.

                P.S. Consecintele care le suport sunt timpul pierdut uneori si cativa nervi. Nu vreau sa includ comentarii de genul pe care le lasi tu ca si consecinta pentru ca nu merita.

                Apreciat de 2 persoane

              3. chimchim7

                Cu ce vrei safi ajutata?Nu ati cerut niciodata ajutorul din partea noastra.Eu nu ma bag in chestii de genul pentru ca nu sunt de mine si stai linistita ca sunt buna la multe alte chestii nu la criticat,in plus mi-am dat cu parerea,ceea ce ati si cerut asa ca hai sa nu facem un scandal din asta pentru ca nu are ros.Voi ati cerut parerile noastre iar eu le-am zis

                Apreciază

              4. Lucy Autor post

                In fine, mersi de opinii. Chiar daca nu ne-am inteles in totalitate, vom lua in consideratie totul fara probleme. Rezultatele le voi afisa luna aceasta.

                Apreciază

            2. Speedy👑🎶😈

              Eu cred ca nu intelegi ce scrii tu singura. Ti.am vorbit foarte frumos si cu cei 7 ani de acasa. A jigni inseamna a ataca o persoana prin cuvinte urate. Sa reformulez ce exprimarea ta? Ce sunt eu? Daca tu nu atii sa iti exprimi parerea intr.un mod clar ai pe care sa il inteleg cum pot sa reformulez ceva ce nu inteleg? Am presupus ce ai vrut sa zici. Nu ne credem superiori, tu si cei ca tine sunteti cei care vreti sa credeti asta. De ce? Pentru ca asa e omul. Nu observa cand faci ceva zilnic dar apoi te ia la rost cand nu il mai faci. Cand scriem articole cu zecile despre chestii diferite nu zicr nimeni nici un multumesc, cum sunt 2 artivole despre aceeasi trupa care Promoveaza ACTIV si FACE CEVA….aoleo stai ca nu e bine.

              „Mai superior” nu exista. Sescrie a 5-a, se lasa spatiu dupa semnele de punctuatie, facut-o din celalat com. Si eu pot sa fac scandal ca va certati cu mine dar gramatica nu e corecta. litere mancate sau greseli de scriere e una, gramatica…..e alta.

              Apreciază

              Răspunde
              1. chimchim7

                Crede-ma inteleg tot ce am scris acolo asa ca nu vorbi in numele meu spunandu-mi ca nu inteleg.Eu nu am comentat niciodata gramatica voastra la unele articole.
                Poate ca eu m-am simtit atacata prin acele cuvinte asa ca pentru mine tot jignire se numeste.
                Nu suntem la ora de romana sa ma inveti gramatica cand nici tu nu o sti foarte bine, nici tu nu ai lasat spatiu dupa „….” asa ca nu ma critica.
                Sa stii ca am vazut comentarii la articole in care lumea va multumeste,nu sunt multe dar sunt, nemultumitului i se ia darul.

                Apreciază

              2. Speedy👑🎶😈

                Nemultumitului i se ia darul? Serios? Dar cum de noi scriem articole despre toate trupele cand tu te consideri nemultumita? Pai bine esti nemultumita ca scriem doar despre anumite trupe (asta spui tu) nu mai scriem despre nici una sa vedem unde mai citesti stiti!

                Apreciază

  12. Lucy Autor post

    Cam parafrazezi. Legat de articolele cu kdrame sau exemple asemanatoare, am spus ca depinde de sondaj daca le acem si masura in care le facem. Pe langa asta, parerile negative la acest subiect au venit cu scuza „e site kpop, scrie despre kpop” – la asta am raspuns ca de la inceput, ideea blogului nu a fost sa se scrie doar despre kpop, asta e tema principala, dar in acelasi timp am spus ca vrem sa abordam si alte subiecte intr-o masura mai mica. Nu e acelasi lucru cu ce ai spus tu. Faza cu biased – acea persoana a acuzat-o pe Speedy ca posteaza 100 de articole cu BAP pe zi cand de fapt posteaza o groaza de articole cu diversi artisti si cate una articol cu BAP printre ele. Se numeste asta biased? Asta e un atac la persoana.
    Alta e chestia, nimeni nu s-a certat, n-a fost scandal. S-au adus doar niste argumente, asta nu inseamna ca e scandal.

    Apreciat de 1 persoană

    Răspunde
    1. Defoll

      Da dar puteați sa o luați mai ușor și cu ” scandalul ” . Sunt doar exagerări . Și ” scandalul ” e o exagerare și faptul ca Speedy postează 100 de știri cu B.A.P e o exagerare , și pe lângă o exagerare , un exemplu .
      Nu am reformulat corect pentru ca nu pot nici eu sa citesc 88 de comentarii și sa le și memorez . Scuze . Poate am exagerat din nou . Am luat-o per ansamblu am zis cam ce am înțeles din comentariile voastre . Scuze , din nou , dacă comentariul te-a deranjat .

      Apreciază

      Răspunde
  13. Mada

    Fiecare autor alege sa-si ocupe timpul cum doreste, daca pe langa cele 10 articole postate pe zi, alege sa posteze si unul despre trupa lui, nu va vad frustrarea… Cand eram autor si mie imi facea placere sa postez noutatile despre BTS, daca veti fi vreodata autori, veti intelege sentimentul. M-am lasat acum ceva timp din cauza scolii, terminam la 12 noaptea temele iar vara asta am avut laptop-ul stricat, acum ca am altul mi-as dori sa ma reapuc dar in conditiile astea nu-mi convine sa-mi acord timpul. Petreceam minim 3 ore pe zi pe blog scriind articole si cum se ivea un subiect de scandal, nu se putea sa nu fie ceva mentionat de autori, ba ca sunt biased, ba ca nu postam despre nu stiu ce trupa, ba ca suntem analfabeti, ba ca de ce comentam noi la articole ca doar noi nu suntem oameni si fani kpop, doamne fereste, odata ce deveneam autori trebuia sa disparem din comentarii

    Si nu inteleg ce aveti cu review-urile despre drame, nu chiar la fiecare episod ci macar sa facem pentru drama per total, sa scriem ce ne-a placut, ce nu ne-a placut, daca merita sa fie vazuta, despre ce este (conceptul dramei), despre personaje.. mie chiar mi se pare interesant si m-as implica sa fac asta. Am vazut cateva drame noi si chiar am multe sa povestesc despre ele. Si stiu ca sunt multi pe aici, foarte multi, care vizioneaza drame si le surade ideea
    Oricum se va posta despre muzica kpop ca si pana acum, aceste review-uri sunt pe langa ceea ce se posteaza deja

    Apreciat de 1 persoană

    Răspunde
    1. Defoll

      Nu ne plac review-urile la drame pentru ca e ca și când i-ai spune cuiva finalul cărții pe care o citește . Și pe lângă asta nu toți vor sa știe ce crede un necunoscut despre o anumita drama de care numa’ acel cineva știe . 😑😑😑

      Apreciază

      Răspunde
      1. Dia97

        Acum numai rezultatele sondajului vor decide, plus că nu ești obligat să intri în articolul cu spoiler dacă nu vrei, nu te obligă nimeni să dai click…

        Apreciază

        Răspunde
        1. Defoll

          Știu asta . Dar întrebarea lui Mada a fost în general . Ea/El a spus ” Și nu înțeleg ce aveți cu review-urile la drame ” nu a zis ” De ce nu intrați pe știrile cu drame ” . Eu i-am doar răspuns , dacă citești bine nu am zis sa nu posteze , nu în comentariul ăla , am zis de ce nu îmi plac mie ( sau noua ) review-urile …

          Apreciază

          Răspunde
        1. Defoll

          Scuze am folosit cuvântul greșit . „Mie” sau „noua” e cam tot la fel . Doar eu am răspuns dar asta nu înseamnă ca sunt singura care nu vrea review-uri la drame . Știi asta .

          Apreciază

          Răspunde
            1. Defoll

              Știu și asta . I-am explicat și lui Dia97 , am doar răspuns comentariului lui Mada . Nu am zis sa nu posteze .
              Mi-am scris părerea despre review-uri . Intr-o părere nu e nimic din care sa deduci o competiție sau altceva . NU E NIMIC DE CASTIGAT ! Se înțelege acum ??

              Apreciază

              Răspunde
      2. Mada

        Iti respect parerea si de asemenea poti sari peste acel articol sau ma gandeam ca la inceput sa ne spunem opinia despre drama, daca din punctul nostru de vedere merita sa fie vazuta, despre personaje, o scurta descriere si apoi sa punem [SPOILER] si sa incepem sa povestim despre acea drama, ce ne-a placut, ce nu.. fiindca sunt sigura ca sunt multi care dupa ce vad o drama, vor sa discute cu cineva despre ea si sa-si spuna of-urile (asta simt si eu de fiecare data dupa ce vad o drama), asa că lasand un comentariu la articolul respectiv te va face sa te simti mai „eliberat” daca intelegi ce vreau sa spun :))

        Apreciază

        Răspunde
    2. Nobodyhome Moni

      „sa scriem ce ne-a placut, ce nu ne-a placut, daca merita sa fie vazuta, despre ce este (conceptul dramei), despre personaje..” ❤ Apoi am vorbi zile in sir despre asta, la o cafea virtuala , glumind ,razand , argumentand ….. Ah , ce vise am si eu !!! E valabil si ptr muzica . Cand imi explici cu pasiune , devin mai atenta , mai curioasa … Ma intreb atunci ce a vazut ea/el si mie mi-a scapat ? Azi ascult cu placere hip hop gratie lui Jwalker , nu va fi genul meu preferat dar… acum il „diger” ca pe o prajitura buna (ba chiar ma dau experta in fata fiului meu 😀 ) multumesc jwalker ptr ca m-ai ajutat sa fiu o mama mai buna ❤
      Mada , bine ai revenit ❤ Treci la treaba si nu mai cauta scuze 😀

      Apreciat de 1 persoană

      Răspunde
  14. IRI ❤

    Mie chiar îmi place site-ul asta fiindcă aici vad toate noutatile despre ceea ce îmi place si îl vizitez in fiecare zi. Faceti o treaba buna! 😃😄❤❤

    Apreciază

    Răspunde
  15. macoveo

    DECI SCUZATI-MA CA INTERVIN
    chiar va rog sa faceti tot ce scrie in poll
    sunt idei interesante
    plus nu totul trebuie sa se rezume la „oppa”.
    trebuie sa evoluam.
    DECI CHIAR SPER SA FACETI chestia asta
    daca aveti nevoie de ajutor sunt chiar aici.

    Apreciază

    Răspunde
  16. Pingback: Cele mai populare articole pe K-POP ROMANIA în 2016 | Kpop Romania

Lasă un comentariu