Park Hae Jin dezvăluie că a fost foarte dezamăgit după ce a terminat de filmat drama ”Cheese In The Trap”


Imagini pentru park hae jin

Într-un interviu recent pentru ziarul ”Maeil Bussiness,” actorul Park Hae Jin a dezvăluit că fost dezamăgit și că nu mai dorea să facă nimic atunci când a terminat de filmat drama ”Cheese In The Trap,” dar și care a fost motivul pentru care a ales să portretizeze din nou personajul lui Yoo Jung pentru versiune de lung metraj a dramei.

El a spus: ”Sincer, după ce drama s-a terminat, nu doream să mai fac nimic. A fost o experiență grea, dar încă aveam sentimente persistente pentru caracterul lui Yoo Jung. În ciuda faptului că puteam rămâne blocat cu aceiași imagine și cu multe alte lucruri, am ajuns la această decizie grea din cauza sentimentelor mele pentru acest proiect și pentru acest caracter. Știu că filmul, în acest moment, este sub presiunea unei premiere globale. Chiar acum, scriptul original este recitit și reeditat. Imediat ce va fi ales un director, producția va începe. Sunt, de asemenea, foarte nerăbdător cu privire la personajele Hong Seol și In Ho. Aștept actori talentați care vor avea o chimie excelentă.

El a încheiat spunând că: ”Sunt și mai neliniștit și mai îngrijorat din cauză că nu sunt foarte experimentat în ceea ce privește filmele. Îmi voi arătat o parte a mea complet diferită prin intermediul acestui film.”

De asemenea, chiar el a confirmat că actrița care o va juca pe Hong Seol, este nimeni alta decât Oh Yeon Seo.

Cr.: Allkpop.

Anunțuri

Un gând despre “Park Hae Jin dezvăluie că a fost foarte dezamăgit după ce a terminat de filmat drama ”Cheese In The Trap”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s