April vor promova produse alimentare ecologice pentru școli


image

Membrele trupei April au fost selecționate pentru a promova hrană ecologică pentru școli de către conducerea metropolitană a orașului Seul.

Postere cu trupa April vor fi dispuse în metrou, vor apărea videoclipuri online și multe alte spoturi publicitare pentru a promova un mod de hrănire ecologic în școli.

Primarul orașului, Park Won Soon, a acordat un trofeu trupei într-o ceremonie ținută pe 31 august la sediul primăriei. Tot primăria va găzdui un forum public pe 20 octombrie cu membrele trupei April.

Proiectul pentru hrana ecologică monitorizează ingredientele furnizate cantinelor școlare, educă elevii într-un mod de hrănire sănătos și promovează conversațiile pe această temă.

April au fost selectate pentru a promova bucătăria coreeană la Global K-Food Fair 2016 în Kuala Lumpur, sâmbăta trecută, fiind singura trupă k-pop invitată la eveniment, conform agenției lor, DSP.

Trupa a debutat în august 2015 cu primul lor EP “Dreaming” , promovând cu melodia ‘Dream Candy’, și a câștigat premiul pentru cel mai bun debut al anului la Korean Entertainment Arts Awards. Cele cinci fete – Chaewon, Hyunjoo, Naeun, Yena și Jinsol – au susținut primul lor concert pe 21 august 2016 și vor susține un altul în octombrie, în Japonia.

Sursa: KpopHerald

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s