Oaspeții hotelului în care sunt cazați artiștii de la SM Entertainment sunt foarte supărați


Recent, s-a dezvăluit că agenția SM Entertainmnet nu a închiriat întregul hotel din Hawaii pentru artiștii săi, ci doar o parte din acesta, deoarece mai există și alți oaspeți cazați acolo.

”La parterul hotelului ‘Sheraton Waikiki’, se pare că are loc un eveniment, organizat de un grup de japonezi. Nu pot dormi din cauza zgomotului. Reprezentanții hoteluui se gândesc oare și la restul clienților?” – a declarat unul din oaspeții acestui hotel.

Fanii i-au explicat ospetelui nemulțumit că, de fapt, el a întâlnit nu un grup de japonezi, ci artiștii unei agenții de divertisment din Coreea. Cu toate acestea, clientul a declarat că nu are obiecții cu privire la agenție, dar este foarte șocat de izolarea fonică de proastă calitate a hotelului.

Alți clienți au declarat: ”Sunt sigur că și alți vizitatorii ai hotelului vor depune o plângere, în cazul în care coreenii sau chinezii vor continua să se comporte în acest fel”;

”Am ieșit la fumat. La parter erau o mulțime de coreeni și câțiva japonezi. Am auzit că aceasta este agenția trupei TVXQ. În orice caz, are loc o mare dezordine. Nu înțeleg, de ce s-au cazat într-un hotel cu izolare fonică de proastă calitate? Era mult mai bine, dacă barul se afla într-un loc separat”; 

”De această dată m-am oprit la hotelul ‘Sheraton’. În barul de la parter este multă gălăgie. Hawaiiul s-a transformat într-un loc foarte zgomotos. Evitați acest loc. E plin de mizerie” și altele.

Ce părere aveți?

cr: vk.com

Anunțuri

8 gânduri despre “Oaspeții hotelului în care sunt cazați artiștii de la SM Entertainment sunt foarte supărați

  1. Sunt un grup imens de persoane si e normal sa fie mai galagiosi, dar oricum ar putea avea si ei putina grija. Dragi mei sper ca va distrati de minune acolo! 🙂

    Apreciază

  2. Hai sa adunam pe putin 40 oameni care au aproximativ intre 14-29 ani si sa ii punem la un loc intr o vacanta dupa ce tot anul deabia au avut timp sa respire( la propriu) …hmm…oare cum s or comporta ?:)))) Sigur ar fi trebuit toti sa stea in camera si se joace pe telefon :)) Inteleg ca ceilalti oaspeti sunt suparati dar pana la urma eu ii inteleg si pe artisti.Sunt tineri, intr-o vacanta pe care probabil nu o sa o mai aiba decat peste luni bune( am zis sa nu exagerez zicand ani :)) ) asa ca normal ca profita la maxim de ea.

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s