Hashtag-ul ‘#JangHyunseung îţi mulţumin că ai plecat’ devine trend pe Twitter


Hyunseung

Un hashtag care se traduce prin ‘#JangHyunseung îţi mulţumim că ai plecat’ a fost trend pe Twitter în Coreea.

Chestiunea a început după ce internauţii au descoperit că în cel mai recent episod din show-ul „Hit The Stage” de pe canalul MNET, Hyunseung şi echipajul său şi-ar fi bătut joc de foştii colegi din B2ST.

Internauţii au capturat o imagine GIF a show-ului, în timpul căreia Hyunseung se pregătea cu echipajul său pentru performanţă viitoare. Echipajului, după ce şi-au umplut tricourile cu perniţe, au început să danseze o mişcare similară celei observate în melodia ‘Ribbon’ de la B2ST.

Internauţii au susţinut că membrii echipajului păreau să-şi bată joc de dansul de la B2ST şi, de asemenea, au subliniat faptul că Hyunseung nu a făcut nimic pentru ai opri pe membrii echipajului său.

Deoarece problema s-a răspândit pe diverse comunitaţi online, fanii s-au strâns pe Instagramul lui Hyunseung, cerând părerea acestuia. Internauţii cred că acest post de mai jos este răspunsul lui Hyunseung faţă de fanii B2ST cerând o explicaţie.

 

În plus, un internaut care a pretins că a încercat să-l contacteze pe Hyunseung prin contul său de Instagram, a primit un răspuns direct sub forma unui deget mijlociu în sus ca emoticon, aşa cum a capturat în imaginea de mai jos.

Ca rezultat, internauţii coreeni, inclusiv B2uty şi chiar fanii altor fandome, şi-au exprimat în mod activ opozitiile lor faţă de Hyunseung, folosind hashtag-ul (#장현승탈퇴해줘서고마워) .

Ce părere aveţi despre acestă controversă?

Sursa: allkpop

Reclame

3 gânduri despre “Hashtag-ul ‘#JangHyunseung îţi mulţumin că ai plecat’ devine trend pe Twitter

  1. Nici eu nu consider ca e o pierdere plecarea lui din trupa. Parcă nu se potrivea în B2ST…și oricum se credea mai presus de cât restul (bine…era).
    E mai bine așa 🙂 .

    Apreciază

  2. Aoleu,exagereaza. In primul rand,au facut-o ca o gluma si Hyunseung ce naiba era sa faca,era in mijlocul unei emisiuni de umor…Dar asta e ,”internautii” tot timpul fac din tantar armasar

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s