Părinții copiilor din Taiwan au cerut anularea fan meetingului trupei Big Bang?


Pe 1 septembrie, TV Report a raportat că fan meetingul trupei Big Bang din Taiwan a fost anulat.

Potrivit unor surse din Taiwan, fan meetingul grupului de la agenția YG Entertainment, care ar fi trebuit să aibă loc pe 10 septembrie, a fost anulat. În această zi, băieții ar fi trebuit să susțină două întâlniri, la orele 14:00 și 17:00. De asemenea, s-a raportat că posterele pentru eveniment au fost deja distribuite.

Din cauza festivalului Chuseok, elevii școlilor medii și de la liceu trebuie să participe la lecțiile de machiaj, pe 10 septembrie la ora 14:00. Din moment ce elevii trebuie să-și ia timp liber cu mult timp înainte sau chiar să absenteze de la cursuri din cauza fan meetingurilor, părinții acestora au cerut anularea evenimentului trupei Big Bang. Astfel, organizatorii de la IMEtw au anunțat anularea întâlnirilor.

Când TV Report a cerut reprezentanților YG să comenteze situația, ei au declarat: ”Informația încă nu a fost confirmată. În acest sens, nu putem spune sigur dacă într-adevăr evenimentul a fost anulat”.

Big Bang intenționează să susțină în Taiwan fan meetinguri pe 9 și 10 septembrie. Din păcate, T.O.P nu va putea participa la eveniment din cauza activităților individuale.

cr: yesasia

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s