Tiffany din SNSD și Gray sunt într-o relație?

Tiffany,gray

Zvonurile despre o posibilă relație între Gray și Tiffany din Girls Generation au apărut pe internet cu mult timp în urmă, cu toatea acestea, de curând, zvonurile au început din nou să apară, în special după recentele scandaluri ale vedetei de la SM Entertainmnet.

Pe 31 august, pentru prima dată de la scandalul cu steagul Japoniei, Tiffany a revenit la contul ei de Instagram. Inițial, ea a apreciat o poză publicată de Gray, dar l-a scurt timp și-a anulat aprecierea.

Acțiunea acesteia a provocat o mulțime de suspiciuni printre rândurile internauților coreeni, iar pe internet au început să apară comentarii cu privire la acest subiect: ”Atunci n-am dat crezare zvonurilor, dar acum cred că este adevărat”; ”De ce și-a eliminat like-ul? Oare nu s-a gândit că ar părea suspect?”; ”Credeam că n-a mers în Hawaii pentru a reflecta asupra acțiunilor ei, dar se pare că s-a distrat, apreciind pozele iubitului ei” și multe altele.

cr: yesasia

5 gânduri despre „Tiffany din SNSD și Gray sunt într-o relație?

  1. Ally

    Si daca sunt impreuna ce?Amandoi sunt foarte talentati si frumosi,le-ar sta bine impreuna in cazul in care zvonurile sunt adevarate.Toate fetele il vor pe Gray:))

    Apreciază

    Răspunde
    1. jwalker425

      si le putem invinui ?:))) arata bine, muncitor e , talentat e, un barbat cu o personalitate frumoasa..sta prost cu glumele :))) trecem peste..era culmea daca n avea si el vreun defect :))) ..popularitatea lui Gray a atins cote uimitoare..pana la SMTM doar fanii devotati ce l urmareau si procentajul de public general era mic ..dupa SMTM..nu mai e doar producatorul..sunt innebunite fetele dupa el :)) are mel in top100 cel putin 10 😉 .. ar fi tr sa fie si ea un pic atenta .. toata lumea e cu ochii pe ea acum ..nu stiu daca sunt sau nu impreuna..dar stiu clar ca nu a facut nimic altceva decat sa le mai dea un motiv de ura in plus..

      Apreciat de 1 persoană

      Răspunde
      1. Ally

        Pe mine m-a cucerit din prima clipa cand am auzit de el :))Lumea nu face decat sa urasca si acuze fara incetare,au si ei dreptate privind steagul din ziua aia,dar intrec masura.Nu poti sa amesteci relatiile cu actul ei,e o prostie.Oricum nu cred ca el va fi afectat prea tare,asteptam declaratii oficiale 🙂

        Apreciază

        Răspunde
        1. jwalker425

          eu sunt cucerita de prin 2013 ..sa l fi vazut ce ciudatel era pe scena la inceput..si acum se uita direct in camerele de filmat :)) pai eu nu amestec nimic..ei sunt gen ea ar fi tr sa stea linistita sa se gandeasca la actiunea ei si e pe instagram dand like la pozele cu iubitul ..la asta m am referit 😀 hmm..nu stiu..uite un exemplu..de Elo stiam ca e intr o relatie..a fost el foarte deschis si n am avut nicio pr fanii AOMG cu asta..Jay nu o sa le interzica niciodata sa faca ceva..Simon e impotriva relatiilor publice dupa situatia in care a fost el ..daca Gray ar fi simtit ca tr sa spuna ceva..cu siguranta ar fi facut o/o sa o faca..

          Apreciat de 1 persoană

          Răspunde

Lasă un comentariu