‘Korean Broadcasting Grand Prize’ și-a desemnat marii învingători


CrYcrc-WAAEr0RP

Pe 2 septembrie, la Seoul a avut loc cea de-a 43-a ediție a festivității de premiere Korean Broadcasting Grand Prize. Evenimentul s-a petrecut în sala de concerte a canalului KBS și a fost condus de către Lee Hyun Joo, Lee Sung Bae și Choi Ki Hwan.

Drama Six Flying Dragons a primit premiul pentru cea mai bună dramă de lung-metraj, iar serialele Descendants of the Sun și She Was Pretty, premii pentru cea mai bună dramă de scurt-metraj.

La categoria emisiuni de divertisment, show-ul My Little Television de la MBC a fost premiat, iar la categoria emisiuni-radio, Song Eun Yi and Kim Sook’s Unnies Radio de la SBS. Emisiunea 2 Days & 1 Night de la KBS a câștigat premiul pentru cel mai bun show de divertisment.

Actrița Hwang Jung Eum a obținut un premiu pentru cel mai bun joc actoricesc, iar Hong Yoon Hwa a fost desemnat cel mai bun comediantHa Hyun Woo a ieșit învingător la categoria show muzical. El a mulțumit echipei King of Mask Singer, datorită căreia a obținut acest preimiu pentru a 9-a oră consecutiv.

Felicitări învingătorilor!

cr: vk.com

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s