5 celebrităţi care sunt îngerii copiilor neajutoraţi


5 Celebrities That Are Angels For Children’s Charities

Un lucru frumos este faptul că celebrităţile au luat asupra lor responsabilitatea de a da un bun exemplu și de a ajuta pe cei în nevoie, atât pe plan intern cât și internațional.

Lee Jong Suk

Lee Jong Suk s-a dovedit a avea un loc special pentru copii. El a donat o sumă mare pentru UNICEF la începutul acestui an. El a luat parte, de asemenea, într-un photoshoot de caritate pentru această mare cauză.

Unicef

El a încheiat un parteneriat, de asemenea, cu brandul Jain Song pentru o campanie împotriva violenței copilului cu denumirea „VĂ RUGĂM SĂ VĂ OPRIŢI”. El a purtat chiar una dintre cămășile sale în ” W „!

Lee Jong Suk

Ha Ji Won

Ha Ji Won

Ha Ji Won este o altă celebritate care face acte de caritate din inimă!

În 2006, ea și fanii ei au început proiectul „Să zâmbim din nou”cu Centrul Family Welfare din Gangnam pentru a colecta donații pentru copii defavorizați, care au nevoie de proceduri medicale. S-a raportat că ea a lucrat pentru a menține proiectul de a deveni nu doar un eveniment de donație, ci un sistem de sprijin continuu pentru copiii și familiile lor! Munca ei pentru această cauză a fost recunoscută în 2014, când a devenit ambasador pentru Operation Smile, o organizație de caritate care ajută să plătească pentru operațiuni pentru copiii născuți cu deformări faciale. De atunci, ea a continuat să facă acte de caritate pentru a strânge bani pentru Operation Smile și chiar a călătorit în străinătate în calitate de ambasador onorific .

Muncă actriţei Ha Ji Won nu doar aduce zâmbete copiilor și a familiilor lor ci şi a noastră!

G-Dragon

G Dragon

G-Dragon este cu adevărat un înger pentru orice caritate, donând în mod constant sume mari de bani către numeroase organizații și fonduri de-a lungul anilor. Cu toate acestea, o poveste specială atinge mereu inimile.

Anumiți membri VIP, au auzit despre un băiețel care împărte același nume, Kwon Ji Yong, ca liderul Big Bang. Din păcate, micuţul Kwon Ji Yong are o formă rară de hipoglicemie, iar familia s-a luptat pentru a obține medicamente scumpe. Arătându-şi dragostea pentru G-Dragon, fanii au donat pentru a ajuta acest băieţel și chiar G-Dragon însuși a donat o sumă generoasă să-l ajute la fel de bine. El a fost recunoscut chiar de către Wings of Hope pentru acțiunile sale.

Întâlnirea lor emoționantă, când G-Dragon s-a dus la el și familia sa în vizită, este ilustrată mai jos!

G-dragon charity

Bang Yong Guk

Bang Yong Guk

Bang Yong Guk poate fi tatuat şi carismaticul lider din B.A.P, dar nu lăsaţi prima impresie de rebel să vă înșele!

Artistul are una dintre cele mai mari inimi pentru copii! El a afirmat că el crede că idolii nu sunt stele, ci doar modele pentru copiii tineri și putem vedea cu siguranţă sinceritatea lui în toată munca lui de caritate!

El este un membru înregistrat al organizațiilor World Vision, Salvați Copiii și UNICEF și de multe ori sugerează că alţii să se alăture sau să susțină aceste cauze. El aduce de multe ori atenția asupra acestor cauze prin contul său de Twitter. El arată poze cu scrisori de la copii, a sponsorizat prin intermediul World Vision și întotdeauna spune că ar dori să dea mai mult.

yongguk

 Lee Min Ho

Lee Min Ho

Lee Min Ho a început un proiect de strângere de fonduri numit PROMIZ, care a fost distins cu Coreea Good Award Brand. Împreună cu fanii, el se străduiește să ridice nu numai bani pentru cauze bune, dar, de asemenea, încearcă să aducă o nouă mentalitate spre a da celor care au nevoie. De când a fost înființată în 2014, PROMIZ a rămas fidelă misiunii sale și a ridicat bani pentru numeroase organizații. Mulţumită fondurilor donate de UNICEF peste 500,000 de copii au primit apă potabilă curată, pentru a preveni expunerea inutilă la boli din cauza apei.

În cazul în care acest proiect sună interesant, urmăriți acest film promoțional scurt, în care Lee Min Ho a filmat pentru PROMIZ:

Sursa: soompi

Reclame

3 gânduri despre “5 celebrităţi care sunt îngerii copiilor neajutoraţi

  1. Toata viata am apreciat , am admirat , am iubit pe cei ce ajuta pe sarmani , mai ales pe copii , ei nu au cerut sa vina pe lume , noi i-am adus , deci ce oferim acestor micuti ? Am 73 ani , dar nu pot ramane nepasatoare … In mod deosebit apreciez cand vad ca tineretul se implica in Coreea , tara pe care o iubesc cu pasiune , pentru muzica ei , serialele ei , filmele ei , oamenii ei , totul…Chiar de am varsta destul de inaintata si nici nu sunt experta in ale calculatorului , inima mea este inca tanara , zilnic stau in fata calculatorului urmarind filme si seriale coreene , minim sase , opt ore …Zilele-mi trec mai usor , ca abea pe 14 dec.a.c. se vor implini cinci luni decand sotul meu drag mi-a dat …”drumul mainii , plecand in lumea de dincolo…

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s