Directorul filmului ‘Muhan Company’ a lăudat jocul actoricesc a lui G-Dragon din Big Bang


G-Dragon

G-Dragon din Big Bang poate adăuga titlul de ”actor” în lista lui de realizări.

Pe 3 septembrie a fost difuzată prima parte a blockbuster-ul special ”Muhan Company de la emisiunea Infinite Challenge de la MBC.

Înainte de lansarea filmului, membrii distribuției și G-Dragon s-au adunat pentru un interviu comun. Membrul Big Bang a fost foarte confuz de faptul că a luat parte la astfel de filmări. Artistul a mărturisit că a acceptat rolul, deoarece a crezut că va fi un film de scurt-metraj.

Stânjenit, G-Dragon a spus: ”Voi debuta în calitate de actor cu filmul ‘Muhan Company’, dar mi-e frică să privesc la jocul meu actoricesc”.

GD a jucat în videoclipuri muzicale și mici proiecte, dar niciodată nu și-a făcut debutul ca actor, respingând toate rolurile care i-au fost oferite în filme și drame.

Cu toate acestea, în ciuda cuvintelor sale, directorul filmului ‘Muhan Company’, Jang Hang Joon, a lăudat jocul actoricesc al liderului trupei Big Bang: ”Eram sigur de faptul că G-Dragon se va descurca perfect. Este într-adevăr un profesionist.”

G-Dragon Park Myungsoo Kwanghee

G-Dragon a încheiat filmările cu succes, fără nici un obstacol. Mulți sunt dornici de a-l vedea pe Kwon Ji Yong (numele adevărat a lui G-Dragon), în calitate de actor.

“Muhan Company” este un thriller din două părți, autorul căruia este Kim Eun Hye. Alți actori, cum ar fi Kim Hye Soo, Lee Jae Hoon, Kim Hee Won și Kunimura Jun, de asemenea, vor apărea în film.

cr: yesasia

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s