Black Pink a început pregătirile pentru comeback?


Se pare că trupa rookie Black Pink intenționează să încheie promoțiile pentru meodiile Boombayah și WHISTLE, și să înceapă pregătirile pentru primul comeback.

Pe 6 septembrie, o sursă de la agenția YG Entertainmnet a declarat că Black Pink va încheia promoțiile pentru single-ul de debut, SQUARE ONE. Potrivit lui, ultima prestație a trupei cu melodia WHISTLE și Boombayah va avea loc pe 11 septembrie, la emisiunea muzicală Inkigayo.

Sursa a spus: ”Pe 11 septembrie, Black Pink va încheia promoțiile pentru cele două melodii de debut. Suntem recunoscători pentru un astfel de sprijin neașteptat din partea fanilor. Deși am prelungit perioada de promovare pentru cele două piese, ne pare rău că nu am putut satisface toate așteptările fanilor”.

”După încheierea promoțiior, intenționăm să începem pregătirile pentru lansarea noilor melodii. Credem că cel mai bun mod de a mulțumi fanilor pentru sprijinul lor – este revenirea cu muzică mai bună. Avem multe planuri pentru prima revenire a trupei” – a spus sursa.

cr: vk.com

Anunțuri

2 gânduri despre “Black Pink a început pregătirile pentru comeback?

  1. E bine ca 2ne1 nu au comeback =)))))))))))))))))) ar putea sa se ocupe si de ele daca tot. Multi au judecat-o pe Minzy ca a plecat, dar a plecat pe buna dreptate, de CL se ocupa, agentia, dar de Dara si Bom? =)))))))

    Apreciază

    • Cl e cu debutul, Dara e in juriu la o emisiune din Filipine si mi se pare ca va avea si rolul principal intr-o drama iar Bom inca apare foarte rar. Daca ele si-au gasit altceva de facut si nu vor sa revina zic sa le lasam in pace si sa le acordam timp ca niste fani adevarati si sa nu mai aruncam cu noroi in alta trupa din companie care promoveaza. Chiar nu vreau ca yg sa le tina si pe black pink intr-un colt de agentie cum face trupei winner… si e amuzant ca numai de ele va luati din agentie pentru ca 2ne1 nu revine

      Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s