Coreenii presupun că acest copil va semna cu SM


10

Când vine vorba de vizuali, agenția SM Entertainmnet se află pe primul loc. Deoarece ea își alege viitoarele vedete încă de la o vârstă fragedă, internauții coreenii susțin că acest copil, care este model, foarte curând va semna un contract cu SM, iar mai târziu va deveni unul dintre cei mai frumoși vizuali din industrie.

Totuși, să vedem despre cine este vorba!

Jung Won Hee (Olivia Jung) este un model coreean, născut în anul 2007. Farmecul și frumusețea ei misterioasă au ajutat-o să câștige popularitate nu doar în rândul copiilor, ci și în rândul adulților. Din acest motiv, coreenii cred că datorită aspectului, dar și faptul că este deja bine stabilită în industria de divertisment, foarte curând, micuța se va alătura agenției SM Entertainment. În plus, internauții susțin în glumă că SM va răpi acest copil, înainte ca alte agenții să încerce să pună mâna pe el.

Oare această fetiță nu e încântătoare?

cr: yesasia

Anunțuri

16 gânduri despre “Coreenii presupun că acest copil va semna cu SM

 1. Îmi ” place” Cum pun ei problema.
  E un c8il frumos: îl băgăm în agenție. Dar așa se aleg talentele măi?! Și după comentam ca cei din SM nu au deloc talent! Da normal ca nu au daca ei așa ii aleg….
  Se mai nimerește sa aibă și talent – dar rar . Sorry not sorry

  Apreciază

 2. Nici nu mai comentez cu „Mi-am ratat cariera”, macar stiu ca eu pot sa cant, asta mica daca voce zero si doar aspectul e de ea degeaba. Are cat 9 ani? La varsta lor sa isi vada de scoala, papusi si toate cele, iar parintii nu ar trebui sa isi impinga copii sa faca ce vor ei (parintii) doar ca iese banu si doar pt a se lauda cu copilul.
  Mereu m-au enervat parintii de genul, iar cei ce zic „poate si copilul vrea”, da orice copil vrea sa i se faca poze in loc sa stea sa se joace…..

  Apreciază

 3. Wow. Chiar e frumoasa … spre binele ei sper sa nu semneze cu SM. Desi ascult cele mai multe trupe de la SM (EXO, Shinee, SNSD etc) nu vreau ca daca va vrea sa se opreasca din ce face sa stea sm pe capul ei si al parintilor cu procese penste procese. Ii rateaza copilaria

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s