Coreenii presupun care ar putea fi participantele celui de-al doilea sezon al show-ului ‘SIXTEEN’

SIXTEEN

În prezent, internauții coreeni discută despre stagiarele de la agenția JYP Entertainmnet, care ar putea participa în cel de-al doilea sezon al programului de supraviețuire SIXTEEN.

Anterior, J.Y Park, (CEO-ul de la JYP) a dezvăluit că intenționează să debuteze două trupe de fete, una dintre acestea fiind TWICE. În timpul ultimului showcase al stagiarelor de la JYPE, din luna august, fetele au primit comentarii mai bune, decât colegii lor, băieții.

În continuare, aveți o listă de stagiare care ar putea deveni membrele noului grup de fete de la JYP Entertainmnet, și care va lua naștere în urma celui de-al doilea sezon al emisiunii SIXTEEN.

Jeon SomiSomi-576x1024

Somi este câștigătoarea programului de supraviețuire Produce 101, iar în prezent, este centrul trupei I.O.I. Internauții consideră că ea este aprobată 99% ca membra viitorului grup, deoarece are un fandom mult mai puternic decât al unor trupe rookie, dar chiar și decât unele trupe veterane. JYP poate aproba candidatura și fără participarea ei la spectacol, în cazul în care reprezentanții canalului Mnet nu-i cer să participe la show de dragul unui rating mai bun.

Lily MLily M

Lily M a intrat în top 10 de la KPOP STAR 4, de asemenea are mari șanse pentru a obține un loc în trupă. Inițial, au existat zvonuri despre cariera ei solo, dar cele mai recente rapoarte oferite de mass-media par să facă aluzie la participarea ei la proiect. Abilitățile ei vocale, dar și popularitatea pe care o are, o face să fie un candidat foarte puternic.

Eunsuh Eunsuh

Eunsuh a primit recenzii pozitive pentru abilitățile de dans pe care le-a demonstrat în timpul spectacolelor. Ea și-a format propriul grup de fani după primul sezon al show-ului. De asemenea, există un zvon care susține că ea va fi reprezentantul de la JYP, care va participa la KPOP STAR 6.

HanseolHanseol

Hanseol, care este adesea menționată ca dublura lui Krystal din f(x), nu a participat în primul sezon din cauza dezacordului părinților. După showcase, a primit critici pozitive pentru măiestria ei. De asemenea, s-a observat că JYP vorbește despre ea în mod foarte favorabil.

Surorile Chaeyeon și ChaeryungScreen Shot 2016-09-05 at 10.13.14 PM

Surorile Chaeyeon și Chaeryung, ambele sun renumite pentru abilitățile lor de dans. Au existat zvonuri că fetele vor semna cu Fantagio Entertainment, și vor debuta în aceeași trupă cu Choi Yoojung din I.O.I, dar zvonurile s-au dovedit a fi false, după ce surorile au apărut la showcaseul stagiarilor din august. Cu toate acestea, au existat neînțelegeri din cauza părinților lor, care au postat pe internet spoilere din cadrul proiectului SIXTEEN, dar și din cauza fetelelor, care au postat pe un chat online informații confidențiale, iar acesta le-a făcut viitorul nesigur.

Natty Natty

Natty este o dansatoare talentată din primul sezon al programului SIXTEEN. Aceasta o face un canditat destul de eputernic. Cu toate acestea, fanii speculează că noul grup va avea o mulțime de membre de origine străină, cum ar fi Somi și Lily M, iar acest lucru ar putea să nu fie favorabil pentru Natty. Ea nu a fost reprezentată în timpul showcase-ului, dar circulă zvonuri că va participa la emisiunea KPOP STAR 6.

YejinYejin

Yejin ar putea deveni vizualul noului grup. În plus, ea a fost prezentată la showcase.

RyujinRyujin

Ryujin este cunoscută ca o potențială vocalistă principală și poate concura cu Lily M. Aceasta ar putea participa la KPOP STAR 6, în ciuda faptului că nu a participat la showcase.

SookyungSookyung

Despre Sookyung nu se știe prea multe lucruri. Se spunea că are o voce asemănătoare cu cea lui Yein din 15&.

SunminSunmin

Sunmin a primit recenzii bune în timpul showcase-ului, atât pentru vocal cât și pentru dans.

Sakamoto Mashiro Mashiro

Sakamoto Mashiro a luat locul 2 la cea de-a 12-a ediție a audițiilor anuale de la JYP. A studit în Japonia. Are abilități bune în domeniul actoriei. Este cea mai mare dintre stagiare.

YejiYeji

Yeji este discutată ca dansator principal al noului grup.

YunaYuna

Yunade asemenea, candidează pentru poziția de vizual a trupei, deși s-a spus că abilitățile ei vocale trebuie să se mai îmbunătățească.

Shin Eunsoo Eunsu

Shin Eunsoo a devenit una dintre cele mai memorabile stagiare de la showcase. De fapt, este o actriță-stagiară, iar curând va fima în același film în care va apărea și Kang Dong Won. Fimul Shadowed Time, va filnsat în noiembrie. Cu toate acestea, se spune că abilitățile ei vocale și de dans sunt foarte impresionante. JYP, probabil, vrea să o transforme pe această stagiară în Suzy 2.

Ce credeți?

cr: yesasia

7 gânduri despre „Coreenii presupun care ar putea fi participantele celui de-al doilea sezon al show-ului ‘SIXTEEN’

    1. INA

      Sigur va fi membru fix si restul se vor bate pe celelalte locuri si a fost acum pe 18 aug la trainees showcase si a spus ceva de genul „am venit sa vad cine va fi in trupa mea”

      Apreciază

      Răspunde

Lasă un comentariu