SE7EN și actrița Lee Da Hee sunt într-o relație

Sports Chosun și Dispatch au raporatat că SE7EN și actrița Lee Da Hee formează un cuplu!

Potrivit rapoartelor, SE7EN și Lee Da Hee sunt ptieteni apropiați de mai mulți ani, iar, într-un final, au început să aibă o relație. Cei doi formează un cuplu de mai bine de un an. În Coreea sunt foarte atenți, în ceea ce privește întâlnirile, însă în străinătate, cuplul este mai deschis, de multe ori fiind văzut în Tailanda sau Hong Kong.

Agențiile celor două vedete au confirmat informația. JS Pictures, agenția actriței, a declarat: ”Lee Da Hee și SE7EN sunt prieteni, care într-un final au ajuns să se întâlnească. Vă rugăm să sprijiniți în continuare activitățile actriței”.

”Ei se întâlnesc de câteva luni. Vă mulțumim pentru dragostea pe care o acordați artistului și vă rugăm să continuați să-l susțineți. ” – a declarat agenți lui SE7EN.

cr: vk.com

6 gânduri despre „SE7EN și actrița Lee Da Hee sunt într-o relație

  1. alexa

    Alti doi frumusei si talentati artisti carora le dorim tot ce este mai bun si o relatie lunga. De fapt el a fost statornic in relatii avand o relatie de 11 ani cu colega lui de clasa, din liceu, actrita Park Han-byul, pana in momentul in care el a calcat stramb cand a fost in armata.
    Din poze vad ca este vorba despre actrita Lee Da-hae (My girl, Miss Ripley, Hotel King etc.); a nu se face confuzie cu actrita Lee Da-hee (I Can Hear Your Voice, Secret Love, Big Man etc.) Amandoi sunt nascuti in anul 1984, ea fiind mai mare cu 6 luni decat el. Sa fie fericiti!

    Apreciază

    Răspunde
  2. Laura Sommer

    Alti doi frumusei si talentati artisti carora le dorim tot ce este mai bun si o relatie lunga. De fapt el a fost statornic, avand o relatie de 11 ani cu colega lui de clasa din liceu, actrita Park Han-byul, pana cand el a „calcat stramb” cand era in armata. Din poze vad ca este vorba despre actrita Lee Da-hae (My Girl, Miss Ripley, Hotel King etc.); a nu se confunda cu actrita Lee Da-hee (cum apare scris in articol, actita care a jucat in I Can Hear Your Voice, Secret, Big man etc.). Sa fie fericiti!

    Apreciază

    Răspunde

Lasă un comentariu