Lee Byung Hun și Lee Min Jung sunt fanii lui Ethan Hawke


https://www.dramafever.com/st/news/images/lee-min-jung_lee-byung-hun.jpg

Actorul coreean Lee Byung Hun a declarat într-o conferință de presă că atât el cât și soția sa, Lee Min Jung, sunt ‘fani uriași’ ai actorului american Ethan Hawke.

Conferința de presă s-a ținut joi, 8 septembrie, pentru filmul ‘The Magnificent Seven’ în care joacă Lee Byung Hun alături de Ethan Hawke, înaintea Festivalului Internațional de Film de la Toronto.

În timpul conferinței, Lee Byung Hun a avut sentimente contradictorii față de actorul american. Actorul coreean a spus că este un ‘fan uriaș’ al lui Ethan Hawke și i-a vizionat toate filmele, pentru a se apropia mai ușor de el.

image

„Vorbește mult pe scenă, iar asta a fost un lucru bun cât timp am jucat alături de el”, a spus Lee Byung Hun. Actorul coreean și-a amintit și de momentul dulce-amar când soția l-a întâlnit pe Ethan Hawke și s-a înamorat de el.

„Sunt alături de ea de 10 an și niciodată nu am văzut-o atât de bucuroasă. Îl iubesc dar am și pică pe el”, a spus Lee Byung Hun.

The Magnificent Seven va apărea în cinematografe  pe 23 septembrie, iar trailerul poate fi urmărit în linkul de mai jos.

 

Sursa: Kpop Herald

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s