Câteva şcoli din Coreea şi-au forţat elevii să înveţe în timpul cutremurului


misc

Câteva scoli din Coreea de Sud sunt sub supraveghere după ce şi-au obligat elevi să înveţe în timpul cutremurelor care au lovit luni seara ţara.

În timpul evenimentelor de pe 12 septembrie, întreaga naţiune coreeană a fost în alertă după ce a înregistrat cel mai mare cutremur din istoria sa. Mulţi elevi erau încă la şcoală, în orele de studiu de după şcoală, dar în ciuda dezastrului care a avut loc, profesorii le-au spus elevilor să rămână în clase şi să înveţe, chiar şi după ce au primit plângeri de la părinţi.

Studenţii şi-au exprimat furia pe diferite comunităţi online spunând, „Şcoala noastră a fost forţată să stea şi să înveţe chiar dacă celelalte şcoli din jurul nostru i-au lăsat să plece mai devreme. Părinţii furioşi au sunat la şcoală şi au întrebat dacă vor fi responsabili pentru siguranţa elevilor şi ei au spus că nu trebuie să se îngrijoreze, credeţi că are sens? Este complet iresponsabil ca doar 5-6 profesori să aibă grijă de 200 de elevi în timpul unui dezastru natural. De fapt, directorul adjunct a părăsit şcoala în timpul tumultului. După cel de-al doilea seism a lovit, profesorii ne-au spus că putem pleca. Sunt furios.”

Unii elevi au decis să ignore profesorii şi au fugit din clădire. Acei elevi au spus, „Nu am putut crede că direcţiunea a putut face aşa ceva având în vedere tragedia cu Feribotul Sewol.

sursa: allkpop

 

Anunțuri

2 gânduri despre “Câteva şcoli din Coreea şi-au forţat elevii să înveţe în timpul cutremurului

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s