Ravi cere ajutor de la oricare idol în afară de colegii săi de trupă


VIXX’s Ravi Begs For Help From Any Idol Except His Trolling Groupmates On “Idol Chef King”

În timpul emisiunii ‘Idol Chef King‘, emisiune specială cu ocazia sărbătorii de Chuseok, membrii VIXX au încercat să se păcălească unul pe celălalt pentru a trece mai departe în competiţie şi pentru a îi descalifica pe ceilalţi.

VIXX au luat parte la preliminariile principale, unde au participat un total de 217 idoli. Toţi idolii au fost plasaţi în despărţitoare separate, şi li s-a spus să prepare ori un ou fiert (puţin mai special-poached egg) ori jidan (o garnitură pe bază de ou), folosind ingredientele şi uneltele avute la îndemână. Puţini dintre idoli au avut habar ce înseamnă preparatul pe care trebuiau să îl facă, lucru care a dus la un dezastru amuzant în bucătărie.

Ken din VIXX a fost pus să gătească jidan, şi spune că sună precum numele fotbalistului francez Zinedine Zidan. Hongbin, N şi Leo au primit de asemenea misiunea jidan şi nici unul dintre ei nu a ştiut ce este acel preparat.

vixx idol chef king 1

În acelaşi timp lui Ravi şi Hyuk li s-a spus că trebuie să pregătească un ou fiert. Ravi a întrebat imediat echipa ce este aia dar nu a primit un răspuns. El strigă către ceilalţi, „Ce e ăla un poached egg?

vixx idol chef king 2

N răspunde cu „Ştiu ce e. Doar dacă îmi spui ce e jidan, îţi spun şi eu„. Ravi ştie şi explică faptul că este folosit ca garnitură în supe. N spune „Ah!” şi începe să spargă oul dar îl lasă pe Ravi să aştepte. „Spune-mi ce e ăla un poached egg!!” ţipă Ravi. S-a dovedit că N nu ştia şi doar căuta şi el un răspuns.

vixx idol chef king 3

Leo îl strigă pe Ken prin perete şi îl întreabă ce este Jidan. „Nu îţi voi spune!” cântă Ken ca răspuns.

vixx idol chef king 3

Hongbin apoi strigă, „Ce este Jidan mai exact?” şi primeşte un răspuns de la Sunghak din BIGSTAR, „Este acel lucru pe care îl pui în supa de orez!

vixx idol chef king 4

Ken apoi încearcă să interfereze şi strigă, „Jidan este un jucător de fotbal!! Un jucător de fotbal!! Goooool!

vixx idol chef king 5

Leo nu întreabă pe nimeni în particular, „Este adevărat că jidan ajunge în supa de orez?” Hongbin încearcă să îl facă confuz şi spune că ajung în tteokbokki, care sună similar cu supa de orez şi Sunghak îl corectează. Ravi, care încă nu s-a apucat de nimic începe să gătească, devine confuz şi stă în colţ ţipând, „Este un poached egg un lucru care ajunge în supa de orez?

vixx idol chef king 6

Tteokbokki” ţipă Hongbin lucrând şi Ken sare, „Minge de fotbal, minge de fotbal!”

Nu, un cântăreţ care nu e în VIXX„, ţipă Ravi şi Ken ţipă înapoi, „Jidan merge cu mingiile de fotbal!” lucru care îl face pe N să râdă.

vixx idol chef king 6

N încearcă să îl ajute pe ravi dar îi dă informaţii complet eronate, şi apoi cere echipei să îl ajute pe Ravi, spunând, „Este frustrat acolo.” După mai multe încercări de a îl interfera pe acesta (inclusiv Ken care scotea sunete fără sens), N îl întreabă pe Ravi dacă a început. „Am dat drumul la aragaz„, spune Ravi. „Atunci promovează noua noastră melodie„, a sugerat N.

Momentan promovăm ‘Fantasy’” spune Ravi către cameră, şi N râde spunând, „Va fi tăiată această parte„, dar nu a fost tăiată.

vixx idol chef king 7

sursa: soompi

Reclame

7 gânduri despre “Ravi cere ajutor de la oricare idol în afară de colegii săi de trupă

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s