[Zvon] Un idol feminin ce fumează mult şi este foarte nepoliticos


La emisiunea „Brave Journalists” s-a dezvăluit un zvon despre un idol dintr-o trupă feminină ce are un comportament grosolan şi fumează extrem de mult.

O membră a unei trupe de fete a mers în Thailanda pentru o sesiune foto. Aceasta a fumat la hotel, fapt ce a declanşat alarma de incendiu. A creat multă zarvă, însă aceasta nu şi-a cerut scuze. A doua zi, a întârziat la sesiunea foto. Cu toate astea, odată cu participarea ei în acest spot publicitar, profiturile au crescut şi a semnat un al doilea contract.

E un idol foarte popular. Îşi înjură managerul dacă nu-i aduce cafeaua pe care o doreşte.

Autorul a mai menţionat că în urma căutării „sesiune foto în Thailanda”, apar câţiva idoli. Unul din ei, ce e cunoscut pentru un corp exraordinar şi deja a fost prins fumând, dovezi fiind şi poze.

 1. [+137, -11] Ce e cu comentariul ăla? Taeyeon niciodată n-a fost lăudată pentru corpul ei extraordinar. Mereu e criticată din cauza lui. Taeyeon şi managerii ei sunt în relaţii foarte bune, toţi o adoră şi fanii ştiu asta. Cu toate astea, CF-ul ei din Thailanda a fost prin 2013-2014. Nu au fost ştiri care să confirme că şi-a reînnoit contractul. Nu are nici poze în care a fost prinsă fumând.
 2.  [+112, -24] = Seolhyun? Ce e cu prostia asta?
 3. [+109, -155] ???????

  CF-ul lui Taeyeon din Thailanda
 4.  [+99, -43]

  (Dacă combini cuvintele din postul original, iese numele lui Taeyeon)
 5. [+72, -15] Sper că emisiunea Brave Journalists va fi anulată. Ar trebui să aducă dovezi sau ceva. Doar spun lucruri ce aduc ură asupra idolilor nevinovaţiㅋㅋㅋㅋ
 6.  [+60, -2] Chiar credeţi că Seolhyun şi Taeyeon ar face asta? Toţi sunt cu ochii pe eleㅋㅋㅋㅋ Cred că e un idol de nivelul B
 7.  [+16, -1] Ştiu o persoană ce e dansatoarea Hyunei şi a spus că astea fumează mult.
 8. [+10, -0] Nu e nici Taeyeon şi nici Seolhyun. Jurnalistul a spus că trupa nu va promova în curând din cauza relaţiei proaste dintre membre. Ambele trupe sunt active şi Seolhyun se pregăteşte de lansarea unui album în acest an.

sursă: kpopkfans

Save

Anunțuri

2 gânduri despre “[Zvon] Un idol feminin ce fumează mult şi este foarte nepoliticos

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s