U-Kwon explică de ce Block B nu au fost capabili să revină


U-Kwon Explains Why Block B Hasn’t Been Able To Make A Comeback

Într-un interviu pentru Sports Donga, U-Kwon din Block B a explicat de ce Block B nu au fost capabili să revină. Ultima lansare a trupei a avut loc în aprilie anul acesta, când au lansat mini albumul ‘Blooming Period‘.

U-Kwon a spus, „Block B se pregătesc să revină mereu dacă avem melodii bune. Muncim din greu.” Râzând el a spus, „Dar Zico este foarte ocupat şi nu a avut şansa să scrie mult.

Când a fost întrebat dacă Park Kyung, care are o melodia no.1, poate scrie cântece, el a spus, „Melodiile lui Park Kyung nu sunt rele. Indiferent ce scrie, dacă melodia e bună, noi ne pregătim de revenire.

El a spus că Block B nu prea acceptă cântece scrise de persoane din afara grupului, pentru că au artişti talentaţi precum Zico sau Kyung. El a spus, „Zico munceşte din greu. De fiecare dată când sunt melodii nou, el le ascultă pe toate şi nu doar alege genuri. Am ajuns să mă întreb cum Zico a putut scrie o melodie precum It Was love (un cântec pentru soloul lui Taeil).

Sunt de părere că toţi membrii Block B ar trebui să fie activi în industrie. Dar cu timpul, este puţin dificil. Din fericire, am fost capabil să mă alături ‘Hit The Stage’, şi cred că şi ceilalţi vor avea oportunităţi bune.

sursa: Soompi

Reclame

Un gând despre “U-Kwon explică de ce Block B nu au fost capabili să revină

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s