Jung Joon Young a fost acuzat de agresiune sexuală?


jung-joon-young

Un reportaj recent a dezvăluit că actorul Jung Joon Young a fost acuzat de agresiune sexuală de către o femeie şi acesta a mers la poliţia din Seongdong, Seul, pentru investigaţii. 

Agenţia acestuia, C9 Entertainment, a lansat o declaraţie cu privire la această stituaţie pe 23 septembrie: „Jung Joon Young a fost absolvit de acuzaţii şi problema a fost rezolvată. E o chestie ce s-a întâmplat acum câteva luni. Atunci încă a fost absolvit şi totul s-a terminat. Femeia e fosta lui iubită. Personal, cântăreţul este şocat de acest fapt.”

Agenţia a mai dezvăluit că incidentul a avut loc vara trecută când el şi iubita sa au avut o ceartă minoră, pe care ea a declarat-o la poliţie ca agresiune sexuală. Jung Joon Young a fost găsit nevinovat şi încă se află în relaţii bune cu femeia. Agenţia a încheiat: „Suntem şocaţi şi considerăm nedrept faptul că nevinovăţia sa a fost raportată de parcă ar fi făcut o crimă.”

sursă: allkpop

 

5 thoughts on “Jung Joon Young a fost acuzat de agresiune sexuală?

  1. Nebunele astea iau in considerare relatia pe care ele au vrut sa o inceapa si toate sentimentele avute?Numai nebune s-ar duce sa declare asa ceva fara sa se fi intamplat o asemenea grozavie.In loc sa termine diplomat aleg sa terfeleasca numele altora. 😒

    Apreciază

    • Se pare că JJY a filmat cu telefonul în timp ce făeau sex și ea s-a supărat, și din cauza asta s-a dus la poliție. Dacă nu ești vedetă nu înseamnă că meriți să fii călcată în picioare de orice oppa frumos, fii mai prudentă când arunci vina și insultele.

      Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

WordPress.com Logo

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Log Out / Schimbă )

Twitter picture

Comentezi folosind contul tău Twitter. Log Out / Schimbă )

Facebook photo

Comentezi folosind contul tău Facebook. Log Out / Schimbă )

Google+ photo

Comentezi folosind contul tău Google+. Log Out / Schimbă )

Connecting to %s