Jung Joon Young a fost acuzat de agresiune sexuală?


jung-joon-young

Un reportaj recent a dezvăluit că actorul Jung Joon Young a fost acuzat de agresiune sexuală de către o femeie şi acesta a mers la poliţia din Seongdong, Seul, pentru investigaţii. 

Agenţia acestuia, C9 Entertainment, a lansat o declaraţie cu privire la această stituaţie pe 23 septembrie: „Jung Joon Young a fost absolvit de acuzaţii şi problema a fost rezolvată. E o chestie ce s-a întâmplat acum câteva luni. Atunci încă a fost absolvit şi totul s-a terminat. Femeia e fosta lui iubită. Personal, cântăreţul este şocat de acest fapt.”

Agenţia a mai dezvăluit că incidentul a avut loc vara trecută când el şi iubita sa au avut o ceartă minoră, pe care ea a declarat-o la poliţie ca agresiune sexuală. Jung Joon Young a fost găsit nevinovat şi încă se află în relaţii bune cu femeia. Agenţia a încheiat: „Suntem şocaţi şi considerăm nedrept faptul că nevinovăţia sa a fost raportată de parcă ar fi făcut o crimă.”

sursă: allkpop

 

Reclame

7 gânduri despre “Jung Joon Young a fost acuzat de agresiune sexuală?

  1. Nebunele astea iau in considerare relatia pe care ele au vrut sa o inceapa si toate sentimentele avute?Numai nebune s-ar duce sa declare asa ceva fara sa se fi intamplat o asemenea grozavie.In loc sa termine diplomat aleg sa terfeleasca numele altora. 😒

    Apreciază

    • Se pare că JJY a filmat cu telefonul în timp ce făeau sex și ea s-a supărat, și din cauza asta s-a dus la poliție. Dacă nu ești vedetă nu înseamnă că meriți să fii călcată în picioare de orice oppa frumos, fii mai prudentă când arunci vina și insultele.

      Apreciază

  2. Pingback: Jung Joon Young se va întoarce la „1 Night & 2 Days” | Kpop Romania

  3. Pingback: Jung Joon Young lansează un teaser pentru „Echo”! | Kpop Romania

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s