Kai şi Krystal s-au logodit?


Image: Kai and Krystal at SMTOWN '12 / Fantaken by Gazeexo @ Weibo

Kai şi Krystal sunt, de ceva vreme, un cuplu oficial, însă plănuiesc cumva cei doi ceva mai serios?

Potrivit unor internauţi coreeni de pe Instiz, cei doi au fost văzuţi purtând inele asemănătoare. Chiar dacă au fost fotografiaţi în diferite locuri, inlele se aseamănă foarte mult.

Ambii idoli au fost văzuţi purtând inelele la aeroport. Apoi, Krystal a fost văzută în data de 8 septembrie pe Snapchat-ul lui Jessica purtând acel inel din nou. Fanii au făcut nişte cercetări şi au găsit un inel de logodnă marca Cartier intitulat „Wedding Brand” ce pare să se potrivească perfect cu situaţia dată.

fx Krystal

krystal

EXO Kai

Krystal and Kai

f847fa8e6d358d492e3a696b58dffaf2

sursă: koreaboo

Anunțuri

40 de gânduri despre “Kai şi Krystal s-au logodit?

 1. Daca asta este adevarat, asteptati-va la o revoltata ce va intra in cartea recordurilor. Deja imi imaginez reactia fanelor :)))) „Oppa al nostru, nu face asta, noi vrem sa ne casatorim cu tine”.

  Apreciază

 2. Da totuși nu e cam repede ? 😂
  Adică, ei nu sunt de multa vreme împreună…și dacă iau decizii așa serioase în așa puțin timp, s-ar putea ca în puțin timp sa se și despartă, sau în cazul în care se vor căsătorii, sa divorțeze.
  Bine, acuma eu nu vreau răul nimănui și nu le doresc sa se despartă…dar cam ce a fost în capul lor? O sa le afecteze viața lor profesionala fie ca vor sau ca nu vor! … sau nu știu…Dacă chiar se înțeleg foarte foarte bine și se respecta și se iubesc pai sa le fie de bine în continuare 🙂 sa își trăiască viața frumos în liniște în continuare!(în limita fanilor) . Dar logodna e doar un act…nu o soluție. Tot una e relația lor dacă is sau nu is logodiți. Dar în cazul în care se vor despărți consecințele vor fi mai urate dacă sunt logodiți …părerea mea :).
  Eu totuși cred ca is doar niște inele de cuplu :)) . Ar fi prea ciudat și brusc sa fie logodiți. Și ne trezim peste vreo 3 luni ca Krystal e „Boom Pregnant” 😂

  Apreciază

 3. Bine ca cei doi s-au descoperit si acum se pare ca relatia lor este serioasa vazandu-i cu inele de cuplu sau de logodna. Sunt tineri si frumosi amandoi. Sper sa fie si fericiti impreuna.

  Apreciază

 4. Pingback: Cele mai populare articole pe K-POP ROMANIA în 2016 | Kpop Romania

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s