Kai şi Krystal s-au logodit?

Image: Kai and Krystal at SMTOWN '12 / Fantaken by Gazeexo @ Weibo

Kai şi Krystal sunt, de ceva vreme, un cuplu oficial, însă plănuiesc cumva cei doi ceva mai serios?

Potrivit unor internauţi coreeni de pe Instiz, cei doi au fost văzuţi purtând inele asemănătoare. Chiar dacă au fost fotografiaţi în diferite locuri, inlele se aseamănă foarte mult.

Ambii idoli au fost văzuţi purtând inelele la aeroport. Apoi, Krystal a fost văzută în data de 8 septembrie pe Snapchat-ul lui Jessica purtând acel inel din nou. Fanii au făcut nişte cercetări şi au găsit un inel de logodnă marca Cartier intitulat „Wedding Brand” ce pare să se potrivească perfect cu situaţia dată.

fx Krystal

krystal

EXO Kai

Krystal and Kai

f847fa8e6d358d492e3a696b58dffaf2

sursă: koreaboo

40 de gânduri despre „Kai şi Krystal s-au logodit?

  1. Elena T

    Daca asta este adevarat, asteptati-va la o revoltata ce va intra in cartea recordurilor. Deja imi imaginez reactia fanelor :)))) „Oppa al nostru, nu face asta, noi vrem sa ne casatorim cu tine”.

    Apreciază

    Răspunde
  2. Suso

    Da totuși nu e cam repede ? 😂
    Adică, ei nu sunt de multa vreme împreună…și dacă iau decizii așa serioase în așa puțin timp, s-ar putea ca în puțin timp sa se și despartă, sau în cazul în care se vor căsătorii, sa divorțeze.
    Bine, acuma eu nu vreau răul nimănui și nu le doresc sa se despartă…dar cam ce a fost în capul lor? O sa le afecteze viața lor profesionala fie ca vor sau ca nu vor! … sau nu știu…Dacă chiar se înțeleg foarte foarte bine și se respecta și se iubesc pai sa le fie de bine în continuare 🙂 sa își trăiască viața frumos în liniște în continuare!(în limita fanilor) . Dar logodna e doar un act…nu o soluție. Tot una e relația lor dacă is sau nu is logodiți. Dar în cazul în care se vor despărți consecințele vor fi mai urate dacă sunt logodiți …părerea mea :).
    Eu totuși cred ca is doar niște inele de cuplu :)) . Ar fi prea ciudat și brusc sa fie logodiți. Și ne trezim peste vreo 3 luni ca Krystal e „Boom Pregnant” 😂

    Apreciază

    Răspunde
      1. DarkDiamond

        Sincera sa fiu , Verax cam are dreptate . Doar legat de Kristal. ( Kai e mai drăguț decât mulți dintre membrii Exo.) Kristal nici nu se compara cu Jessica.

        Apreciază

        Răspunde
      1. verax

        Arat mai bine decat Kristal. Mult . Am și inaltimea , greutatea , parul de partea mea. Am un par la care multe fete nici nu îndrăznesc sa viseze. Deci poți sa spun ca da. Sunt regina frumuseții.

        Apreciază

        Răspunde
        1. Suso

          Wtf ?! 😂 Asta e o gluma … ?
          Nu știm cum areti, dar nici prin ruptul capului nu m-as fi gândit ca tu chiar vei recunoaște și vei SUSȚINE ca ești regina frumuseții 😂 . Scuza-mă ca te întreb, dar cati ani ai ? 10? 12?

          Apreciază

          Răspunde
              1. w

                un bal de absolvire de la tara sau unul de la o scoala cu o clasa? si doar pentru ca ai castigat un bal te-a facut sa te crezi regina frumuseti pfff …

                Apreciază

        2. Elena T

          Wow, asta e un mod foarte simplu sa devi penil… :). Daca te consideri atat de minunata atunci da o fuga pana in Coreea si umistei pe toti cu stralucirea ta 😛

          Apreciază

          Răspunde
              1. w

                mi se pare prea aroganta sincer la 15 ani … dar nu o cunosc si nu am nimic cu ea …daca are atat de multa incredere in ea asta e …e inca un copil

                Apreciază

            1. badgirl

              Fato, ai privit cumva multe dorame?
              Sa ştii ca viaţa nu e ca in filme.
              Dacă tu eşti frumoasă atunci eu sunt o zeița căruia îi ridică un monument in centrul oraşului Seoul ca toţi sa mi se închine.
              E ok ca fiecare să se liniştească în acest mod, dar nu uita ca aici e blog unde se scriu ştiri, nu tîmpenii ( ți-am spus-o direct?)
              Zici că ai 15 ani? Deci visează mai departe la o carieră sub SM .😱😊

              Apreciat de 2 persoane

              Răspunde
      1. Suso

        Faptul ca tu ești fată si îl placi pe Kai mult nu înseamnă ca Krystal e urâtă. Pun pariu ca orice fata ar fi fost cu Kai o considerai urâtă. Așa e omul…când e în joc o persoana care îți place, imediat urăști ceea ce lui îi place.
        Dar aici observ ca tu nu ești fană a lui Kai, chiar dacă îl consideri „drăguț ca un inger” pentru ca dacă erai îl susțineai în continuare orice muiere ,😂 sa zic așa, si-ar fi ales 🙂 .

        Apreciază

        Răspunde
      2. Elena T

        Dupa nume sa-mi dau seama ca esti un fan SM? Daca da, atunci te rog sa-l schimbi. Un fan adevarat isi sustine artisti preferati, iar cand nickname-ul este smtown, atunci spui ca iti plac toate trupele de la aceasta agentie.

        Apreciază

        Răspunde
  3. Carmen

    Bine ca cei doi s-au descoperit si acum se pare ca relatia lor este serioasa vazandu-i cu inele de cuplu sau de logodna. Sunt tineri si frumosi amandoi. Sper sa fie si fericiti impreuna.

    Apreciază

    Răspunde
  4. Pingback: Cele mai populare articole pe K-POP ROMANIA în 2016 | Kpop Romania

Lasă un comentariu