Tao vorbește despre greutățile prin care a trecut când a lucrat la agenția SM Ent.


Tao

Fostul membru EXOTao, a vorbit despre plecare sa din compania SM Entertainment.

În talk show-ul chinez ‘Ke Fan Ting Qing‘, Tao a explicat motivele ce au dus la plecarea lui din Coreea de Sud, ”Nu am vrut să fiu obosit mereu, așa cum eram atunci.”

Când MC-ul a pus întrebarea ”Când ai fost rănit cel mai tare?”, Tao a răspuns, ”Când compania m-a făcut să plec.” Acesta a continuat cu explicațiile, ”În timpul unui meci de basket, mi-am rănit ligamentele de la gleznă. În momentul acela am continuat să lucrez din greu, pentru că fanii mei erau acolo, dar agenția a pus presiune să continui cu programul meu, chiar dacă aveam o lovitură gravă. Am fost dispus să mă sacrific pentru echipa mea, dar limita vine atunci când mergi prea departe.”

Sursa: allkpop

21 thoughts on “Tao vorbește despre greutățile prin care a trecut când a lucrat la agenția SM Ent.

  • Si mie Mi se frange inima, saracul, ma bucur oarecum ca a plecat pt ca e mai bine asa….. Se pregateste pt noul album din cate am vaz pe Insta! Abia aștept revenirea micutului Panda!,, bine ca acum a inceput sa mai cresca de cand a plecat din Exo, hehe 💟💟💟💟💟💟👍👍👍👍👍

   Apreciază

 1. Cand ma gandesc prin cate a trecut, imi vine sa plang! Dar ma bucur foarte mult pt El ca a luat alegerea corecta, si ca a ajuns departe! Si nu se va opri aici! Astept cu nerabdare comebackul anuntat….. Sper sa fie cat mai repede ca nu mai am rabdare,,,, 💋 💋 💋 💋 💋 💋 💋

  Apreciază

 2. La o varsta frageda, printre straini a fost afectat de cum a fost tratat in SM si raman cicatrici sufletesti. Oricum, SM si EXO au fost o scoala de formare pentru el ca artist si ii doresc mult succes pe viitor.

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

WordPress.com Logo

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Log Out / Schimbă )

Twitter picture

Comentezi folosind contul tău Twitter. Log Out / Schimbă )

Facebook photo

Comentezi folosind contul tău Facebook. Log Out / Schimbă )

Google+ photo

Comentezi folosind contul tău Google+. Log Out / Schimbă )

Connecting to %s