Zico din Block B și Seolhyun din AOA s-au despărțit


Seolhyun,Zico

Zico din Block B și Seolhyun din AOA au confirmat faptul că s-au despărțit!

FNC Entertainment, agenția lui Seolhyun, a anunțat, ”Atenția pe care a primit-o relația lor a fost copleșitoare și, eventual, aceștia s-au îndepărtat, ajungând chiar la despărțire.” Un reprezentant al companiei din care face parte Zico, Seven Seasons, a confirmat, de asemenea, vestea ”Este adevărat faptul că cei doi s-au despărțit recent. Motivul despărțirii este încă necunoscut și este un lucru ce ține de viața personală.”

Relația de 6 luni dintre Zico și Seolhyun s-a terminat oficial.

Sursa: allkpop

Reclame

15 gânduri despre “Zico din Block B și Seolhyun din AOA s-au despărțit

   • N am priceput niciodată asta..de ce mereu când are loc o despărțire in 99,99% din cazuri lumea asuma ca e bărbatul vinovat ? Nenorocitul ce si a bătut joc de ea etc ..sigur, sunt cazuri in care știm concret ce a dus la despărțire..dar acum..nu știm niciun detaliu si brusc. .Zico e nenorocitul ce s a plictisit de o jucărie si a scăpat de ea ..nu știm cum au decurs lucrurile..poate e o situație in care amândoi au decis sa puna punct..poate Zico a fost cel care a luat decizia..poate ea ..ne dam foarte ușor cu părerea si afectam ușor imaginea cuiva ..

    Apreciază

 1. „Motivul despartirii este inca necunoscut”…….defapt au vrut sa zica „Zico nu a vrut sa ii scrie si lui Seolhyun(AOA)ceva piese pentru a le face mai faimoase pt ca se plictisea”…….Zico daca nici Seolhyun nu e buna atunci………

  Apreciază

 2. La cum a fost primita relatia lor de fani,nu ma mir ca a fost coplesitor o.o Au timp sa isi gaseasca alti parteneri 🙂 Cert e ca Seolhyun va fi mereu atacata cu pozele alea si apropourile evidente.

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s