Kim Hyun Joong a fost absolvit de toate capetele de acuzare


Kim-Hyun-Joong

Conform hotărârii judecătorești luate pe 22 septembrie, Kim Hyung Joon a fost găsit nevinovat de toate capetele de acuzare aduse împotriva sa de către domnișoara Choi, inclusiv de cele de șantaj și fraudă.

Kim Hyun Joong o dăduse în judecată pe d-ra Choi pentru șantaj, fraudă, acuzații false, defăimare și altele în luna iulie, iar Choi a răspuns dându-l în judecată pe KHJ pentru acuzații false și defăimare. Procuratura a ajuns la concluzia că acuzațiile d-rei Choi nu au nicio bază.

Procuratura a hotărât de asemenea că acuzațiile d-rei Choi, cum că a primit șase săptămâni de îngrijiri medicale pentru coaste rupte din cauza violențelor lui KHJ, nu au credibilitate. Choi declarase la spital că rănile provin din cauza unui accident cu echipamentul de sport, iar faptul că a refuzat să divulge diagnosticul medical când i s-a cerut a contribuit la invalidarea acuzațiilor sale.

Mai mult, suma de 600 de milioane de woni cerută de Choi pentru a mușamaliza pierderea sarcinii și abuzul fizic, este prea mare, în opinia judecătorilor, pentru a da crezare d-rei Choi când spune că nu l-a șantajat pe KHJ.

Procuratura a ajuns la concluzia că acuzațiile de șantaj aduse lui Choi de către KHJ nu pot fi false, deoarece mesajele dintre cei doi publicate pe internet o contrazic pe d-ra Choi. De asemenea, procuratura constată că mesajele mamei d-rei Choi către aceasta sugerează un comportament caracteristic unei situații de șantaj.

Acuzațiile d-rei Choi că a suferit o pierdere de sarcină din cauza abuzurilor fizice, și că i s-a cerut să facă avort, au fost de asemenea declarate ca fiind nefondate, întrucât documentele de la spital atestă faptul că nu era însărcinată la momentul respectiv.

Anterior, pe 10 august, Curtea din Seul declarase că nu poate accepta acuzațiile de pierdere a sarcinii cauzate de abuz, și a cerut ca 100 de milioane de woni să-i fie înapoiați lui KHJ.

Kim Hyun Joong a fost absolvit și de acuzațiile de defăimare. Procuratura a concluzionat că interviurile lui KHJ apărute în mass-media nu constituie defăimare, deoarece erau replici ale interviurilor acordate de către d-ra Choi. Acuzațiile false pe care i le-a adus d-ra Choi au fost retrase din același motiv. Deoarece acuzațiile aduse de către KHJ d-rei Choi nu sunt de tip fraudulent, ele nu au fost respinse ca acuzații false.

 

Sursa: allkpop

 

Anunțuri

10 gânduri despre “Kim Hyun Joong a fost absolvit de toate capetele de acuzare

 1. Am banuit de la inceput ca si ea a fost vinovata intr-o oarecare masura,oricum acum nu se mai poate face nimic.Reputatia lui a apus cu totul in ochii lumii,oricat de bine si-ar face treaba in meserie.Eu totusi o sa il apreciez pentru rolurile sale daca o sa mai apara in drame candva,daca o sa fie pe gustul meu.

  Apreciază

 2. Pingback: Pedeapsă de 16 luni în închisoare pentru fosta iubită a lui Kim Hyun Joong | K-pop Romania

 3. Chiar dacă pentru unii dintre noi, Kim Hyun Joong nu se află pe lista cântareților, actorilor şi dansatorilor preferați, că ne convine ori ba, trebuie să acceptăm faptul că mai devreme sau mai târziu, întotdeauna, adevărul iese la suprafață şi răutatea -ca şi bunătatea- se plătește.
  Oricine ar fi, va fi demascat ori ce ar face, bine sau rău!

  Când este vorba de iubire şi de bani, multă lume, înebunește.
  O persoană îndrăgostită nebunește de cineva sau de bani, poate să sufere de Gelozie. O boală periculoasă.
  Din acțiunile lui Choi, reiese că a fost îndrăgostită de idol. Și-a dorit să îl lege pentru totdeauna de ea şi a făcut totul ca să aibă un copil cu Hyun Joong. Așa a devenit geloasă, rea, impulsivă, interesată şi obsedată de răzbunare când a văzut că nu îl poate avea.

  Altfel nu are logică procesul distrugător pornit de Choi împotriva iubitului şi viitorului tată al copilului ei.
  În primul rând că o viitoare mamă de copil al unei persoane publice, nu ar fi acționat aşa! O mamă responsabilă şi normală, s-ar fi gândit bine la viitorul copilului.
  (Dar ea este doar 😈!!! Păcat.)

  Din povestea lor, reiese încă odată că „Răzbunarea este arma prostului”. Choi și-a făcut rău singură.

  Pentru că este unul dintre supraviețuitorii furiei unei femei, sunt mândră şi mă bucur pentru el că a revenit pe scenă.
  Bravo Kim Hyun Joong!!! 👏 😊 👍
  Fanii fideli, te așteaptă cu noutăți muzicale. Și nu numai… ♥️

  PS. Sper ca măcar de acum inainte, să fie lăsat să-și vadă copilul şi să poată participa la creșterea lui.

  O zi bună tuturor! 😊 💕

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s