Kim Hyun Joong a fost absolvit de toate capetele de acuzare


Kim-Hyun-Joong

Conform hotărârii judecătorești luate pe 22 septembrie, Kim Hyung Joon a fost găsit nevinovat de toate capetele de acuzare aduse împotriva sa de către domnișoara Choi, inclusiv de cele de șantaj și fraudă.

Kim Hyun Joong o dăduse în judecată pe d-ra Choi pentru șantaj, fraudă, acuzații false, defăimare și altele în luna iulie, iar Choi a răspuns dându-l în judecată pe KHJ pentru acuzații false și defăimare. Procuratura a ajuns la concluzia că acuzațiile d-rei Choi nu au nicio bază.

Procuratura a hotărât de asemenea că acuzațiile d-rei Choi, cum că a primit șase săptămâni de îngrijiri medicale pentru coaste rupte din cauza violențelor lui KHJ, nu au credibilitate. Choi declarase la spital că rănile provin din cauza unui accident cu echipamentul de sport, iar faptul că a refuzat să divulge diagnosticul medical când i s-a cerut a contribuit la invalidarea acuzațiilor sale.

Mai mult, suma de 600 de milioane de woni cerută de Choi pentru a mușamaliza pierderea sarcinii și abuzul fizic, este prea mare, în opinia judecătorilor, pentru a da crezare d-rei Choi când spune că nu l-a șantajat pe KHJ.

Procuratura a ajuns la concluzia că acuzațiile de șantaj aduse lui Choi de către KHJ nu pot fi false, deoarece mesajele dintre cei doi publicate pe internet o contrazic pe d-ra Choi. De asemenea, procuratura constată că mesajele mamei d-rei Choi către aceasta sugerează un comportament caracteristic unei situații de șantaj.

Acuzațiile d-rei Choi că a suferit o pierdere de sarcină din cauza abuzurilor fizice, și că i s-a cerut să facă avort, au fost de asemenea declarate ca fiind nefondate, întrucât documentele de la spital atestă faptul că nu era însărcinată la momentul respectiv.

Anterior, pe 10 august, Curtea din Seul declarase că nu poate accepta acuzațiile de pierdere a sarcinii cauzate de abuz, și a cerut ca 100 de milioane de woni să-i fie înapoiați lui KHJ.

Kim Hyun Joong a fost absolvit și de acuzațiile de defăimare. Procuratura a concluzionat că interviurile lui KHJ apărute în mass-media nu constituie defăimare, deoarece erau replici ale interviurilor acordate de către d-ra Choi. Acuzațiile false pe care i le-a adus d-ra Choi au fost retrase din același motiv. Deoarece acuzațiile aduse de către KHJ d-rei Choi nu sunt de tip fraudulent, ele nu au fost respinse ca acuzații false.

 

Sursa: allkpop

 

Anunțuri

8 gânduri despre “Kim Hyun Joong a fost absolvit de toate capetele de acuzare

  1. Am banuit de la inceput ca si ea a fost vinovata intr-o oarecare masura,oricum acum nu se mai poate face nimic.Reputatia lui a apus cu totul in ochii lumii,oricat de bine si-ar face treaba in meserie.Eu totusi o sa il apreciez pentru rolurile sale daca o sa mai apara in drame candva,daca o sa fie pe gustul meu.

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s