Ambition Musik dezvăluie primul artist


Noul sub-label al agenției 1LLIONAIRE RECORDs anunță numele primului artist al agenției.

Numele lui fiind Kim Hyo Eun.

Rapperul a făcut parte din echipa ILLIONAIRE în ultimul sezon Show Me The Money și a atras atenția fiind primul rapper ce a reușit să-l convingă pe The Quiett să-i ofere lanțul.

Ambition Musik a anunțat că trei artiști urmează să fie dezvăluiți, numele celorlalți doi urmând să le aflăm în zilele următoare.

Cr. Cont oficial instagram

Reclame

10 gânduri despre “Ambition Musik dezvăluie primul artist

 1. Eram gata sa pariez orice ca e unul din cei 3 :))

  Ps. Se pare ca circula știri eronate..Ambition Musik e singurul sub label al ILLIONAIRE Records.. Ghood life crew fiind doar sub labe ul Feel Ghood Music ..Dok2 ar fi declarat ca doar a produs ultimul album al lui Superbee si nu e co CEO împreună cu Tiger JK 😀

  Apreciază

    • Nu mai inteleg nimic :))) Ghood life crew este a lui JK fara Dok2 (desi sursele mele spun ca face parte si el) iar Ambition Musik este sub-label 1ill ….Juno este luat de JK care face parte si din Feel Ghood Music si din Ghood life crew ,din acest crew mai fac parte MyunDo si Superbee sa inteleg acum ca cei doi o sa faca parte din Ambition Musik care este sub-label 1ill deci practic cei doi JK si Dok2 si-au facut cate un sub-label +crew.
     P.s. habar nu am avut ca Juno a semnat un contract acum 5-6 sapt. cred ca am fost rapita de extraterestrii intre timp ce stiam e ca face parte doar din crew :)))

     Apreciază

     • :)) Ghood life crew e sub label ul Feel Ghood Music ..Juno, Superbee si myunDO sunt semnați deja (myunDO e semnat de CV vreme..înainte ca Juno sa fie semnat)…Dok2 a lucrat ca producător ptr ultimul album al lui Superbee ..Ambition Musik e sub label ul creat de 1lly si Hyoeun e unul din cei 3 artiști deja semnați (mâine il aflam pe următorul si peste 2 zile pe ultimul)

      Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s