Rap Monster ia o pauză de la activităţile trupei din cauza problemelor de sănătate


rap-monster

Rap Monster din BTS va lua o pauză din cauza unor probleme de sănătate.

Pe 30 septembrie, Big Hit Entertainment, a lansat o declaraţie oficială prin care a infomat fanii în legătură cu starea de sănătate a lui Rap Monster şi a anunţat că acesta va lua o pauză.

„Bună ziua, suntem Big Hit Entertainment. Vrem să vă informăm că Rap Monster nu va participa la ‘K-Pop World Festival’ ce va avea loc astăzi în Changwon.

Pe 29 septembrie, în timp ce Rap Monster exersa noua coregrafie pentru comeback, a simţit o durere şi a fost trimis la un doctor ortoped. Acesta i-a recomandat să nu facă exerciţii în exces pentru că ar putea duce la o fractură.

Nu au fost alte probleme depistate în radiografia sa. Genunchii şi celelalte părţi sunt în stare bună. Pentru a se însănătoşi, acesta va face fizioterapie. Din moment ce simptomele au fost depistate rapid, doctorul a spus că îşi va reveni după ce se va odihni. Pentru asta, Rap Monster va lua o pauză pentru a-şi reveni şi a se alătura revenirii fiind sănătos.

Acesta nu va putea participa la evoluţia de astăzi, dar ceilalţi membri BTS se vor alătura evenimentului. Pe lângă asta, cei 6 membri vor fi şi la „Festivalul One Asia Busan” din 1 octombrie.

Ne cerem scuze fanilor ce au aşteptat avoluţia trupei la „K-Pop World Festival” şi „Festivalul One Asia Busan”. Toţi membrii vă vor întâmpina sănătoşi şi cu zâmbete pe faţă la revenire.”

sursă: allkpop

Anunțuri

2 gânduri despre “Rap Monster ia o pauză de la activităţile trupei din cauza problemelor de sănătate

  1. 😦 cred ca el a avut cele mai multe probleme de genul ,pana acum fata de restul.Sanatatea primeaza,macar mai are timp pana la comeback,desi as dori sa nu se solicite nici atunci…fanii se multumesc sa fie doar pe scena decat sa o pateasca mai tare prin dans.

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s