Junhyung din B2ST are probleme cu fosta sa agenţie


B2ST,Junhyung

A fost raportat, cu întârziere, că Junhyung din B2ST a fost amendat în 2012 pentru declaraţia sa la „Win Win” de pe KBS în legătură cu fosta lui agenţie.

Junhyung spusese la acel moment: „Am fost intimidat şi ameninţat de agenţie,” în schimb, reprezentanţii agenţiei au spus că asta e departe de adevăr. După aceasta, a înaintat un proces prin care i-au obligat pe cei de la KBS să difuzeze continuarea situaţiei şi pe Junhyung să vină ca martor. Totuşi, membrul B2ST a susţinut că ce a spus agenţia este fals şi că afirmaţia sa făcută anterior la emisiune a fost purul adevăr.

Cu toate astea, agenţia l-a dat în judecată pe Junyhung încă o dată în octombrie, 2013, pentru prezentarea declaraţiilor false la tribunal şi idolul a fost amendat un an mai târziu.

Pe 30 septembrie, procesul agenţiei împotriva lui Junhyung a mers înainte, iar Curtea Supermă a declarat: „Nu ştim dacă declaraţiile lui Junhyung sunt adevărate, dar nici nu putem demonstra că sunt false. Se va dezvălui răspunsul agenţiei la „Entertainment Relay.”

La rândul ei, emisiunea „Entertainment Relay” a dezvăluit: „Am declarat anterior că Junyhung a spus la „Win Win” că a fost ameninţat de fostul său CEO cu o sticlă spartă. Cu toate astea, agenţia a spus că Junyung a plecat fără a-i anunţa şi a negat acuzaţiile referitoare la ameninţarea cu o sticlă spartă.”

sursă: allkpop

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s