Hyerin din EXID mărturiseşte că a fost nevoită să-şi ia un al doilea job după debut


Cu toate că mulţi cântăreţi visează să debuteze într-un grup, nu toți au un succes imediat.

De fapt, membra Hyerin din grupul de top, EXID, a discutat despre greutăţile sale financiare chiar după debut, la o emisiune radio. Hyerin a explicat că EXID a devenit populară datorită fancamuri-lor ajunse virale cu membra Hani interpretând „Up&Down„.  Până atunci, ea a trebuit să lucreze part-time dis-de-dimineaţă la un magazin de îngheţată, înainte de a merge la antremente.

Ea a adăugat că, în timp ce lucra, a ţinut asta secret faţă de restul membrelor pentru a nu-şi face griji sau a nu se simţi prost deoarece ele nu au atins încă succesul. După ce a auzit povestea ei, Hani a remarcat că Hyerin se trezea devreme în fiecare dimineaţă, dar ea a crezut pur şi simplu că mergea să se antreneze. Hyerin, mai târziu, a adăugat că unul dintre colegii ei de la magazin a dezvăluit în cele din urmă că el a știut dintotdeauna că ea a fost în EXID, deoarece el a fost fanul ei înca de la debutul lor, dar nu a spus nimic pentru că nu a vrut ca ea să se simtă jenată, iar ea a mai spus că i s-a frant inima când colegul ei i-a spus asta .

sursă: koreaboo

Reclame

2 gânduri despre “Hyerin din EXID mărturiseşte că a fost nevoită să-şi ia un al doilea job după debut

  1. hey-hey! Deci de data asta e mai bine, dar tot sunt câteva probleme în exprimare. Deci ca să nu uit, „din cauza” are conotaţie negativă şi nu merge în contextul dat, „datorită” fiind mai okay. În general, observi că am modificat câteva expresii şi vreau să-ţi spun că nu trebuie să traduci mot-a-mot. Nu e nevoie să păstrezi forma exactă a textului, încearcă să reformulezi unele expresii ce, la traducere, nu sună bine. Hwaiting~~^.^

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s