Taecyeon din 2PM plănuieşte să se înroleze la început de 2017?


2PM,Taecyeon

Taecyeon din 2PM a dezvăluit planurile sale pentru înrolarea în armată la emisiunea ‘Please Take Care of My Refrigerator‘.

El va fi invitat în cel de-al 99-lea episod al emisiunii de pe JTBC. În timpul show-ului el a dezvăluit că membrii 2PM se vor pregăti de înrolare după ce vor termina promoţiile pentru Promise (I’ll Be), şi plănuiesc să se înroleze la începutul anului viitor.

Original el fusese programat pentru serviciu public, dar a fost operat de două ori pentru a se putea înrola ca soldat activ.

Când a fost întrebat dacă îi este frică de înrolare el a dezvăluit că îi este şi că se simte ciudat pentru că mai sunt puţine zile până când acest lucru se va întâmpla, cu toate acestea a confirmat că este o decizie bună.

Episodul va rula pe 3 octombrie.

sursa: alkpop

Reclame

3 gânduri despre “Taecyeon din 2PM plănuieşte să se înroleze la început de 2017?

  1. :)))) n am priceput niciodată nevoia aceasta de a spune lucrurile bune pe care le faci:)) pe tv :))) ..nu faci nimic altceva decât sa diminuezi semnificatia acestui lucru si sa l aduci la nimic altceva decât o lauda ptr ca vrei sa primești comentarii pozitive ..

    Apreciază

      • :))) sa înțeleg ca faptul ca ai o părere e echivalent cu ura? :))) nu, am încetat sa mai am niciun fel de interes fata de ei din clipă in care mi au demonstrat ce fel de persoane sunt..nici macar bunul simt sa i spună pe nume nu l au si se refera la Jay ca „persoana aceea” ..dar asta e alta poveste :))) ..vb despre articol aici…si mi mențin părerea..nu era necesar sa vorbească pe tv despre decizia lui buna, sacrificiul suprem ca a renunțat la cartea verde si operația ptr a putea servi activ..gen uite ce om patriot sunt eu si cate sacrificii fac ..patetic..gestul a fost frumos..modul in care a decis sa l prezinte i a anulat total seminificatia..putea sa facă toate aceste lucruri fara sa le discute în presa 😉 daca era așa de patriot…:))

        Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s