[Random Stuff] Nu veţi ghici vârsta reală a acestei dentiste!


O dentistă din Coreea de Sud a apărut recent la o emisiune, și de atunci ea a fost pe buzele tuturor din ţară.Motivul atenţiei acordate acesteia este vârsta ei. Lee Sujin si-a făcut apariția la „Same Bed, Different Dreams”, o emisiune în care părinții și adolescenții discută problemele pe care le au și să încearcă să le rezolve. Aparent, problemele ei şi ale fiicei sale au început atunci când ea nu a mai vorbit cu mama ei din şcoala generală. Pentru a face față situației, Sujin a început să încarce fotografii cu ea pe Instagram și pe alte site-uri de socializare, unde a primit o mulțime de atenție. Din spusele fiicei sale, aceasta a devenit dependentă în a-şi face poze şi a le posta pe Instagram.

Dar ce a ajuns să fie mai discutat decât problema în sine a fost vârsta mamei! Lee Sujin, care arată ca o dentistă în vârstă de douăzeci de ani, are de fapt 48 de ani şi 16 ani de experiență în domeniul stomatologic. Fiica ei poate nu este de acord acum, dar într-o zi probabil ea îi va aprecia spiritul tineresc al mamei sale. Nu e nimic în neregulăîn a dori să arăţi şi să te simţi tânăr.

sursă: nextshark

Anunțuri

3 gânduri despre “[Random Stuff] Nu veţi ghici vârsta reală a acestei dentiste!

    • Daca o persoana pare mai tanara indiferent de varsta asta nu inseamna ca si-a facut operatii estetice. Stiu ca in Coreea sunt la moda operatiile estetice, dar nu toti apeleaza la ele.

      Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s