AOMG și Just Music – duel pentru semnătura lui BewhY?


BewhY e un nume ce nu poate fi scos ușor din scena muzicii hip-hop coreene în momentul acesta, popularitatea câștigătorului ultimului sezon Show Me The Money a atins cote impresionante.

Odata cu această popularitate apare și întrebarea ” Ce agenție va reuși să pună mâna pe semnătura rapperului? „, BewhY fiind un artist independent.

Co-CEO-ul AOMG, Simon D, a menționat că deși nu a înaintat o ofertă oficială din partea agenției, BewhY e un artist cu care ar vrea să colaboreze în continuare (după încheierea show-ului) și că acest lucru ar fi mult mai ușor dacă ar fi sub îndrumarea AOMG.

CEO-ul Just Music, Swings, a menționat într-un interviu recent că  mereu a fost interesat de rapper și ideea ca el să facă parte din agenția lui mereu a fost prezentă, doar că BewhY vrea să rămână un artist independent.

” Și AOMG îl dorește pe BewhY ” , „ Da, AOMG e o agenție cool, dar eu îl știu pe BewhY de multă vreme, l-am avut ca feat. artist pe mixtape-ul meu, am postat despre el pe rețelele de socializare că într-o zi o să ajungă mare. BewhY, dacă vezi asta, nu uita cine ți-a fost alături încă de la început.” spune Swings.

Ce agenție va reuși într-un final să-l convingă pe BewhY? AOMG sau Just Music? Care dintre agenții ar fi mai potrivită pentru rapper?

 

Cr. hiphopkr, soompi

Anunțuri

24 de gânduri despre “AOMG și Just Music – duel pentru semnătura lui BewhY?

  • Asta chiar nu o cred..la cat de mult sa mândrește BewhY ca e independent si dorește sa rămână așa..nu cred ca tocmai YG o sa l facă sa si schimbe părerea ..ar fi ipocrit daca ar semna cu ei ptr ca ar fi exact total opusul a ceea ce a spus..si ma îndoiesc ca o sa facă asta 😀

   Apreciază

 1. eu sincer il vreau in JM
  la fel ca blue sky nu cred ca se potriveste stilului aomg
  desi melodia „니가 알던 내가 아냐” s-a potrivit ATAT DE BINE SI LA DAYDAY
  DAR AVAND IN VEDERE VECHILE LUI MELODII NU E ACELASI BEWHY ;-;
  au stiluri diferite..

  Apreciază

  • Dar AOMG nu are un stil anume :))) nu e nimeni ingradit in AOMG..fiecare e liber sa lanseze muzica in stilul sau caracteristic 😀 plus, un artist creste..se joaca cu stilurile 😉 BewhY e si producator..clar ar avea libertatea lui sa se joace cu ce stil vrea 😀

   Apreciază

 2. Dacă BewhY vine la AOMG o sa fie ca „peștele în apa” deja mi-l imaginez lângă Simon la un „hard rap”sau sa aibă propriul lui studio și să compună muzica care îi place și îl reprezintă și la anul mi-l imaginez ca și producător la SMTM reprezentând AOMG mama ce de vise am 😂😂😂😂

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s