ARMY sunt critați pentru comportamentul lor în legătură cu starea de sănătate a lui Lay


EXO,bts

Fanii din Coreea ai trupei Bangtan Boys , numiți și ARMY, au reușit să îi înfurieze pe mai mulți EXO-L când au lăsat comentarii nepotrivite și lipsite de respect cu privire la incidientul lui Lay de la aeroport.

Un internaut a postat pe Twitter capturi de ecran cu mesajele pline de nesimțire de la presupușii fani ai trupei BTS. De asemenea, acesta a mai scris ”Mi s-a făcut pielea de găină după ce am citit comentariile lăsate de ARMY. Cum pot să scrie lucruri de genul acesta despre cineva care a leșinat?”

Câteva dintre mesajele din capturi, ”Urăsc idolii k-pop, dar îmi place faptul că BTS nu are nici un membru chinez”, ”BTS a bătut recordul trupei EXO. 10 milioane doar într-o zi. Singura persoană care a mai făcut acest lucru este PSY”, ”Fanii trupei EXO trebuie să fie stresați acum. Vă rugăm, ascultați Blood, Sweat & Tears.”’

În articolul în care Lay și-a pierdut cunoștința și a fost dus la spital, câteva mesaje din sectiunea destinată comentariilor au fost: ”Iubesc BTS”, ”Acesta este un articol amuzant. Membrii BTS sunt cei mai buni”, ”Nu te preface că ești bolnav Lay. Rap Monster a cântat și a dansat când avea febră. Nu ești un adevărat cântăreț”, ”El se pregătește să plece din EXO”, ”Îi mulțumesc lui Dumnezeu că acest lucru nu i s-a întâmplat trupei BTS” și mai multe de acest gen.

Ce credeți? Considerați că aceste mesaje de ură și nesimțire vin de la fanii trupei BTS sau de la persoanele care urăsc acest grup și pretind că sunt ARMY?

https://twitter.com/WithU__SH/status/785755631252742144/photo/1?ref_src=twsrc%5Etfw

Sursa: allkpop

Anunțuri

10 gânduri despre “ARMY sunt critați pentru comportamentul lor în legătură cu starea de sănătate a lui Lay

 1. Eu sunt ARMY, deși nu sunt în fandom-ul trupei( exista și în România fandom Army), nu critic și nu mă comport ca army din Coreea. Sunt la baza inspirit, dar sunt fana la mai multe trupe. Cum te poți numi persoana încât sa faci jignirile astea?

  Apreciază

 2. Eu cred ca sunt și anti fani EXO și fani ARMY… Ei sunt frustrați din cauza ca spera ca BTS sa întreacă intr-o zi trupa EXO, dar asta nu se va intampla (și aici nu mă refer la vizualizările de pe YouTube) . Așa Cum Exo nu îi întrec pe Big Bang. E vorba de alte generații…de alte stiluri, nu se pot compara intre ele..Alte vârste.
  Și Armys sunt și mai tineri decât în alte fandomuri, e normal sa scrie lucruri care nu sunt la locul lor. Dar totuși, măi, a leșinat un om și tu vi și spui „mă bucur ca nu li s-a intamplat asta la BTS” e o mare lipsa de respect și e o nesimțire curată.

  Apreciază

 3. Sunt niște nesimțiți care nu știu să treacă peste frustrările EXO-L. Dacă vă uitați la cometariile de la Blood Sweat and Tears o să vedeți o grămadă de plângeri la adresa EXO-L pentru comentariile pline de ură adresate ARMY, culmea, la comentariile de la Monster.
  Sunt persoane în lumea asta care adoră să răspundă cu aceeași monedă, și oameni care adoră să provoace!
  Exista EXO-L care susțin comeback-ul celor din BTS, și ARMY care își arată recunoștința sinceră pentru acțiunile lor.
  Dar ca în orice fandom, sunt „nebunii” lipsiți de apreciere și respect!!!

  Apreciază

 4. Sunt ARMY, dar in acelasi timp sunt si EXO-L si mi se pare o lipsa totala de respect sa spui asta despre un om care a lesinat. Cateodata mi-e rusine cu faptul ca sunt in unele fandomuri din cauza unor fani nesimtiti si fara bun simț, care fac o relutatie proasta acelui fandom…

  Apreciază

 5. Dacă vă uitați la comentariile de la „Blood Sweat and Tears” veți găsi o grămadă de plângeri la adresa EXO-l pentru comentariile plină de ură pentru ARMY și BTS , culmea, la „Monster”!
  ARMY (care nu știu dacă sunt fani sau nu) au răspuns cu aceeași monedă la provocările EXO-L.
  Dar haideți să ne gândim și la EXO-L care au afirmat că susțin comeback-ul celor din BTS și la ARMY care își exprimă sincera recunoștință pentru ajutorul lor!!!

  Apreciază

 6. Mi se pare josnic . E JOSNIC sa comentezi lucruri urate la adresa unui om care a leșinat . Îi înțeleg pe cei care au zis ” Ce bine ca nu li s-a întâmplat celor din BTS ” , dar părerile ăsta sa păstrează pentru tine ! Eventual , du-te la biserica sa zici un Tatăl nostru sau ceva , dar de ce ai încercat sa spui așa ceva ca sa jignești și , la o adică , cui încearcă fanii sa facă rău ?! Cei din BTS nu stau sa citească așa ceva și sunt sigura ca nici Lay nu le citește comentariile de pe patul de spital . E complet lipsit de sens .
  Terra 2016 : oamenii stau și se jignesc fără folos ( mai ales pentru ca vorbesc singuri )

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s