BTS a luat cu asalt topurile iTunes din întreaga lume, inclusiv România


Bangtan Boys a revenit pe scena muzicală cu un nou album, care îi aduce și mai mult succes! WINGS a cucertit topurile iTunes din 26 de țări și regiuni, inclusiv și România!

Pe 10 octombrie BTS a lansat mult-așteptatul album WINGS. La scurt timp după lansare, acesta a ocupat prima poziție a topurilor iTunes din Brazilia, Brunei, Canada, Danemarca, Finlanda, Hong Kong, Indonezia, Irlanda, Laos, Letonia, Malaezia, Noua Zeelandă, Norvegia, Panama, Paraguay, Peru, România, Rusia, Singapore, Slovenia, Suedia, Tailanda, Turcia, Statele Unite ale Americii, Vietnam și Taiwan.

Melodia de titlu, Blood Sweat & Tears, a cunoscut și ea un mare succes. Imediat de la lansare, piesa a cucerit topurile muzicale din Coreea, obținând statutul de all-kill. În plus, aceasta a ocupat poziții de lider și în clasamentul QQMusic din China.

Pe YouTube, situația este la fel de îmbucurătoare. Videoclipul pentru melodia de titlu a atins pragul de 3 milioane de vizualizări la ora 09:50 (ora coreeană), adică la 9 ore și 50 de minute de la lansare, iar 10 milioane în doar 42 de ore.

Ce părere aveți despre noul album de la BTS?

cr: showasia

Reclame

8 gânduri despre “BTS a luat cu asalt topurile iTunes din întreaga lume, inclusiv România

    • Acum serios..te așteptai la mai mult? Armys au cumpărat melodia..locul 1..bam ! Doar nu te așteptai ca restul tarii sa descarce melodia ca ea sa rămână in top ?:)) .. Macar au făcut cv sa susțină trupa favorita 😀 asta e o dovada pentru mine ca fandom ul asta devine din ce in ce mai numeros in tara..dar sa nu exageram ..nu suntem la un nivel in care orice fandom de la noi din tarasa fie capabil sa reușească sa mențină mel/albumul favoriților in top 😉

      Apreciat de 1 persoană

  1. Pingback: [CCC] Bangtan Boys își demonstrează popularitatea | Kpop Romania

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s