Ce cred fanii internaționali despre unii artiști? (II)


Картинки по запросу k-pop fans

Ce cred fanii internaționali despre unii artiști?

 

1.Minhyun din NU’EST – unul dintre idolii mei preferați din industria k-pop. În special, îmi place foarte mult de el, atunci când cântă melodii în stil R&B. Simt că nu primește atenția pe care o merită, recunoașterea. Vă rog, iubiți-l. El este atât de minunat și se dedică pe deplin muzicii. Minhyun merită să fie văzut!

 

2.Pentru mine, L.Joe din Teen Top este unul dintre cei mai atrăgători idoli. Îmi pare foarte rău că atunci când vine vorba de frumusețe, numele lui nici măcar nu este menționat. Ce păcat!

Картинки по запросу L.Joe

 

3.Pe mine încă mă surprinde faptul că mulți dintre internauții coreeni nu o consideră pe Gain din Brown Eyed Girls, o femeie frumoasă. Ea are ceva ce o face specială. Vreau să spun că nu aveți nevoie de ochi mari, pentru a fi un om frumos.

 

4.Pentru mine, melodia EL DORADO de la EXO este o perfecțiune. O ador, mai ales atunci când băieții o cântă live. Nimic altceva nu pot spune decât: ”Wow, wow!”

 

5.Când o privesc pe ChoA din AOA, mi se pare că ea încearcă din greu să fie sexy, dar, din păcate, de cele mai multe arată doar drăguț.

 

6.Este îngrozitor atunci când internauții coreeni, chiar și unii fani internaționali, spun despre Sooyoung  din Girls Generaion că este urâtă. Pentru mine, Sooyoung este cea mai frumoasă membră din SNSD. Este pur și simplu uimitor de frumoasă, un adevărat model.

Картинки по запросу Sooyoung

 

7.Este amuzant să auzi cum anti-fanii spun despre melodia Fear că este populară doar datorită lui Taeyang din Big Bang, când de fapt, toată lumea înțelege doar mesajul transmis de Mino din WINNER. Amuzant!

 

8.Sper că Key din SHINee va debuta solo foarte curând. Are o voce uimitoare, ascunde un potențial imens. El este un cântăreț, un rapper și un dansator forte bun. Sper că oamenii vor începe să-i acorde și mai multă atenție.

 

9.Nu sunt fanul trupei B1A4, dar vocea lui Sandeul îmi place foarte mult. Mă bucur foarte mult, că în cele din urmă, a lansat un albumul solo.

 

10.Sunt foarte tristă, deoarece LE a participat la înregistrarea mai multor melodii de la EXID, dar niciodată nu a primit recunoașterea pe care o merită.

 

Un articol asemănător aveți AICI!

cr: k-pop syndrome

 

Reclame

3 gânduri despre “Ce cred fanii internaționali despre unii artiști? (II)

  1. Nu vreau sa fiu rea dar…la înregistrare era clar ca o sa participe :)) s a implicat in producție/compoziție (daca a vrut sa zică ca ea a jucat si rol de producător si n a primit atenție ptr asta 😀 )

    Apreciază

  2. Nu’est au adus ceva fresh in kpop cu Face si Action dupa care au intrat in anonimat.Bine ii ajuta si faptul ca pe cei de la Pledis ii doare fix in cot de promovarea lor

    Apreciază

  3. Pingback: Gânduri d’ale fanilor internaționali! (lll) | K-pop Romania

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s