Bora din SISTAR va apărea în videoclipul lui Jay Park


Bora,Jay-Park

Jay Park îşi va începlini un vis, acela de a îşi avea tipul ideal de femeie în videoclipul său.

De mai multă vreme, Jay Park şi-a exprimat interesul pentru Bora din SISTAR, numind-o tipul său ideal. La diferite emisiuni el chiar a declarat că nu are nici un interes în a se întâlni cu o femeie, doar dacă este Bora.

Din fericire pentru el acesta va lucra cu Bora pentru un nou videoclip.

Starship Entertainment a confirmat zvonurile şi faptul că Bora a terminat recent de filmat pentru videoclip pe Insula Jeju. Apariţia ei specială va fi pentru unul din cântecele de pe albumul ‘Everything You Wanted‘, care are un total de 19 melodii, inclusiv Solo, Truth Is, Aquaman şi altele.

Lansarea va avea loc pe 20 octombrie.

sursa: allkpop

Reclame

8 gânduri despre “Bora din SISTAR va apărea în videoclipul lui Jay Park

  1. Zvonuri circulau de vreo 2 săptămâni
  2. E al naibii de amuzant faptul ca e mv ul lui Jay ..dar cealaltă parte da prima declarații confirmand participarea..fara ca Jay sau AOMG sa zică ceva (tr asta s a întâmplat si cu Hyuna)
  3. Hai cu dramaaaa :)))) cei care ii cred un cuplu..sunt in culmea fericirii ..
  4. Tr asta a zis o in gluma :))) acum 2-3 ani parca :))) si nu e ca si cum a numit o doar pe ea ca tip ideal..
  5. Fanii ei care cred ca ea e prea pura si inocenta pentru un tip „rău” ca Jay….penibili :)))) DACA…repet DACA e sa formeze un cuplu..ar fi al naibii de norocoasa sa aibe un asemenea bărbat lângă ea 😉 si daca ea a fost in stare sa i cucerească inimia ..clar e o persoana cu o pers frumoasa (stiu ca asta ar părea puțin exagerat din partea mea…dar zic asta pentru ca nu sunt un fan prea mare al ei si nu stiu prea multe despre ea..acesta fiind motivul)

  Apreciat de 2 persoane

   • :))) deloc…n am nevoie de detalii sa stiu doar ca are un zâmbet pe buze si ca persoana de lângă el il face fericit 😉 ba din contra..Devi cam bătrânel :))) e cazul sa te așezi la casa ta…abia aștept sa l vad cu un bebe 😍😍😍 zicea mai demult ca pana la 30/vrea sa fie însurat si cu familie..nu prea i a ieșit.. Mai are câteva luni :)))

    M au deranjat comentariile fanilor ei cum ca ar putea mult mai bine etc. te rog frumos, ce poți cere mai mult decât un bărbat cu o personalitate frumoasa, caracter puternic, muncitor, loial, talentat si cireașa de pe tort..sexy fara nici cel mai mic efort 😉

    Apreciat de 1 persoană

 1. Omg,Bora si Jay in acelasi Mv,trebuie sa o vad ❤ Mi-ar placea sa formeze un cuplu in viata reala,imi place mult de ea si Jay e un tip minunat,pe care nu pot sa nu il apreciez.

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s