Teasere de la I.O.I şi TWICE


twice

TWICE lansează o nouă poză de grup pentru revenirea cu al 3-lea mini album  ‘TWICEcoaster: LANE 1‘.

Lansarea va avea loc pe 24 octombrie.

I.O.I lansează un teaser video pentru revenirea cu mini albumul ‘Miss Me?’ şi melodia de titlu Very Very Very de pe 17 octombrie.

2 thoughts on “Teasere de la I.O.I şi TWICE

 1. Au revenit cele patru fete care au debutat în alte trupe? Îmi puteți spune aceasta faza și, mai pe scurt: De ce au plecat cele 4 fete și nu erau în IOI timp de un an?

  Apreciază

 2. Da, acele 4 fete au revenit, ele sunt Mina, Sejeong, Chaeyeon și Yeonjung. Fetele vor fi membrele trupei I.O.I pana in ianuarie, atunci cand grupul se va destrama.

  • Pe 28 iunie Mina si Seojong au devenit, in mod oficial, membrele trupei Gugudan (prima trupa de fete de la Jellyfish Entertainmnet).
  • Chaeyeon a debutat in trupa DIA in luna august 2015, adica inainte ca Produce 101 sa inceapa. Pentru a aduce popularitate grupului DIA, CEO-ul agentiei a trimis-o pe Chayeon (cica ea e frumoasa, mica Suzy) la show, impreuna cu o alta colega de trupa, Cathy (rapperita), dar care nu a avut norocul sa debuteze in I.O.I. (Atunci, cand s-a anuntat ca Chayeon si Cathy vor participa la P. 101, s-a raportat ca ele au parasit DIA, dar se pare ca au fost doar minciuni).
  • Yeonjung a devenit membra trupei Cosmic Girls pe 1 august 2016, ea fiind a 13-a membra din grup. Yeonjung a fost adaugata tot pentru a aduce popularitate trupei.

  Fetele nu au plecat din I.O.I!! Conform contractului pe care l-au semnat cu agentia YMC Entertainmnet, ele au voie sa revina la propriile agentii pentru activitati individuale. Agentiile lor s-au folosit de acest privilegiu, inclusiv popularitatea trupei I.O.I. Astfelt au debutat trupa Gugudan, care a fost un mare esec, si au oferit comeback-uri trupelor DIA și Cosmic Girls, care tot n-au avut succes.

  Restul fetelor, adica Somi, Sohye, Nayoung, Chungha, Jieqiong (Pinky), Yoojung și Doyeon, ca sa nu piarda timpul degeaba, au promovat ca sub-unite. Si culmea, au avut succes, chiar mai mult decat trupa intreaga – I.O.I.

  Toate cele 11 finaliste ale programului Produce 101 vor fi mebrele trupei I.O.I pana in ianuarie 2017, cand trupa se va destrama, iar fiecare membra va reveni la agentia ei. Mina si Sejeon isi vor continua activitatile ca membre Gugudan, Chaeyeon in calitate de membra DIA, iar Yeonjung, membra Cosmic Girls. Somi va reveni la JYP si va debuta in 2017, asa cum a zis J.Y Park, intr-o noua trupa. Nayoung și Pinky vor debuta in trupa Pleidis Girlz, Yoojung si Doyeon vor reveni la Fantagio Entertainmnet, probabil, vor debuta si ele intr-o trupa. Sohye va continua in calitate de actrita, iar Chungha?? Inca nu stiu ce se va intampla cu ea.

  Sper ca ti-am fost de ajutor!

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

WordPress.com Logo

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Log Out / Schimbă )

Twitter picture

Comentezi folosind contul tău Twitter. Log Out / Schimbă )

Facebook photo

Comentezi folosind contul tău Facebook. Log Out / Schimbă )

Google+ photo

Comentezi folosind contul tău Google+. Log Out / Schimbă )

Connecting to %s