[CCC] Bangtan Boys își demonstrează popularitatea


Trupa Bangtan Boys este de neoprit!

De la revenirea sa din 10 octombrie, cu albumul Wings, Bangtan Boys continuă să impresioneză fanii și nu numai, cu performanțele sale incredibile. Se pare că noul său album a cucerit inimile a milioane de oameni.

După ce a cucerit topurile muzicale din Coreea, atingând statutul de all-kill cu melodia de titlu, Blood Sweat & Tears, și ocupând poziții de lider în clasamentele iTunes din mai multe țări, inclusiv România, BTS a luat cu asalt și topurile muzicale din China, QQMusic și YinYueTai, chiar dacă în această țară nici nu a promovat.

bts-qq

De asemenea, Bangtan Boys este primul artist k-pop, care ajunge în principalul top muzical din Marea Britanie (TOP 100 Albume), echivalentul clasmentului Billboard în Statele Unite ale Americii. Trupa a urcat până pe locul 62 în clasament, iar acesta este doar începutul!

bts-official

O altă performanță realizată de BTS a fost cea de a aduna 20 de milioane de vizualizări în doar 5 zile de la lansare. Chiar dacă fanii ARMYs au încercat să ajute băieții să bată recordul stabilit de Girls Generation cu melodia I Got A Boy (20 milioane de vizionări în 125 de ore), aceasta nu le-a reușit, mv-ul atingând pragul de 20 milioane de urmăriri în 136 de ore.

Totuși, trebuie remarcat faptul că grupul de la Big Hit Entertainmnet este primul grup masculin care adună un număr atât de mare de vizualizări, într-o perioadă de timp atât de mică, depășind trupele mari precum Big Bang sau EXO.

În prezent, noul videoclip de la BTS are peste 22,6 milioane de vizualizări. Cu toate acestea, numărul de urmăriri, dar și numărul de like-uri ale acestuia, continuă să crească văzând cu ochii.

Felicitări Bangtan Boys, la mai mult și la mai mare!

===

Oare ce spun coreenii despre performanțele trupei BTS? Mai jos aveți câteva dintre comentariile lor.

 

Articol: ”Noul clip de la Bangtan Boys adună 20 milioane de vizulizări în doar 5 zile de la lansare”.

[+2,668, -411] Incredibil…

[+2,460, -361] Woah… de necrezut, ei chiar au succes. Trupa e populară în Coreea, dar, din câte am auzit, în străinătate este și mai populară … Le doresc și mai mult succes! Răspândiți virusul k-pop în toată lumea ^^!

[+2,293, -337] Wow, BTS, de la revenire au trecut doar câteva zile …

[+2,034, -339] În sfârșit au reușit!!! Sunt atât de mândră de BTS~~^^ Vă voi susține foarte-foarte mult!!!

[+1,899, -315] BTS – primii care adună 20 milioane de vizualizări într-o perioadă mică de timp. Wow, acest lucru este uimitor.

[+473, -50] De asemenea, BTS este primul artist coreean care ajunge într-un top muzical foarte popular din Marea Britanie. Trupa într-adevăr e populară. Felicitări!!

[+477, -57] În fiecare zi stabilește un record ~~~

[+434, -51] Sunt atât de mândră, din ce în ce mai mulți oameni au început să recunoască trupa BTS.

 

Articol: ”Albumul ”WINGS” de la Bangtan Boys a luat cu asalt 97 de topuri muzicale din întreaga lume, începând cu America de Nord și de Sud și finisând cu Europa”.

[+314, -16] Uimitor, bravo BTS

[+284, -15] Wow, popularitatea lor crește atât de repede

[+308, -26] Incredibil …. 98 de țări … așa ceva nu s-a mai întâmplat??? De necrezut … Topurile muzicale din Coreea nu sunt atât de importante, când albumul are un succes atât de mare în străinătate … Mă mândresc cu ei!!

[+267, -16] Știam că au un fandom mare, dar asta este de-a dreptul incredibil …

[+211, -13] Au rămas doar 2 țări ㅋㅋㅋ

[+113, -2] Trupa e populară în Coreea, dar are o popularitate și mai mare în străinătate  ㅋㅋㅋ Incredibil!

[+114, -5] Sper că mass-media nu va mai ascunde aceste statistici~~~ Ieri erau doar 23 de țări, iar azi sunt 98!!! BTS sunt incredibili, și acesta este abia începutul! Vor crește și mai mult în popularitate!

[+103, -2] Vai~~ superb!!! Impresionant ㅜㅜ și noua lor melodie chiar este foarte bună ~~ BTS e cea mai bună! ^^

[+100, -3] Asta nu e o glumă, trupa chiar e populară ㅋㅋ Sunt atât de mândră ㅋㅋ

[+95, -3] Vizualizările noului lor clip cresc văzând cu ochii, chiar este un mare succes.

cr: vk.com, yesasia, youtube

Anunțuri

11 gânduri despre “[CCC] Bangtan Boys își demonstrează popularitatea

  1. Am citit articolul asta cu ochii.n lacrimi, sincer ma bucur asa mult pentru ei, sunt Army de 2 ani si ceva, ma bucur ca au ajuns sa cunoasca succesul intr.un timp chiar scurt. Trupa mea preferata ❤ #proudArmy

    Apreciază

  2. Incredibil!! Melodia chiar e geniala, e foarte wawwww pentru mine. Sunt un army încă de la debutul lor și îmi place să văd cât de mult au evoluat și crescut(atât în carieră cât si personala). ❤ ❤ ❤

    Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s