Park Hae Jin vizitează un orfelinat


park hae jin

Cunoscut pentru bunăvoința lui, actorul Park Hae Jin a făcut o vizită la un orfelinat pentru a petrece ceva timp cu copiii şi pentru a le oferi cadouri.

Pe 15 octombrie o sursă de la Mountain Movement Management a afirmat: „Park Hae Jin s-a oprit la orfelinatul din Suseo, Seul, pe 13 octombrie, ca să se întâlnească personal cu copiii și să le ofere biciclete, scutere, și fructe.” Sursa a adăugat: „Acest orfelinat a fost sponsorizat de el timp de 7 ani. Dezamăgit de faptul că nu a putut să se alăture clubului de voluntariat acum o lună, el a venit să vadă copiii donând, de asemenea, şi bunuri necesare pentru centru.”

Mai mult decât atât, actorul a dezvăluit că a făcut o vizită după ce l-a însoţit pe No Young Seok, un jucător de fotbal care a concurat în 2015 la Special Olympics, la prima lui zi de muncă. Atunci s-a raportat că actorul l-a sprijinit pe atlet, plătindu-i cheltuielile şcolare.

Între timp, acesta filmează pentru viitoarea dramă „ Man to Man”.

sursă: soompi

3 thoughts on “Park Hae Jin vizitează un orfelinat

  1. yeeeeey! Te-ai descurcat foarte bine in ultima vreme si ai fost si foarte activa! Te-am trecut ca „autor” asa ca poti posta deja singura articolele. Bravo!^^

    p.s. Poti sa-mi scrii in ask cum sa te gasesc pe fb?

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

WordPress.com Logo

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Log Out / Schimbă )

Twitter picture

Comentezi folosind contul tău Twitter. Log Out / Schimbă )

Facebook photo

Comentezi folosind contul tău Facebook. Log Out / Schimbă )

Google+ photo

Comentezi folosind contul tău Google+. Log Out / Schimbă )

Connecting to %s