Sasaengs au pus camere de filmat în camerele de hotel ale trupei EXO


EXO,Suho,Luhan

Fanii sasaeng au întrecut din nou limita. De data aceasta fanii sasaengs ai trupei EXO au instalat camere de luat vederi în camerele de hotel ale membrilor.

Băieţii stăteau la un hotel dintr-o ţară străină. Un fan a reuşit să intre şi să ascundă camere de luat vederi peste tot în sala de fitness a hotelului. Suho era cel care lucra la sală când a văzut camerele. În pozele ajunse pe internet, el poate fi văzut acoperindu-şi faţa, arătând camerele şi securităţii.

Chiar mai rău, un fan a reuşit să ascundă camere de filmat în camera lui Luhan. Chiar dacă acesta nu mai face parte din trupă, tot un fan EXO a fost cel care s-a infiltrat şi în camera acestuia.

sursa: allkpop

Reclame

13 gânduri despre “Sasaengs au pus camere de filmat în camerele de hotel ale trupei EXO

 1. Nu înţeleg și nici nu am să înţeleg vreo dată persoanele astea. Ele nici nu se mai numesc fani. Fani ar trebui să îi iubească, să îi încurajeze nici de cum să îi terorizeze. Of 😠 sunt foarte supărată!

  Apreciază

 2. Deci…telefoane, kakaotalk cont spart, așteptat in fata casei/dormitoare , urmărit prin oraș in timpul lor liber, intrat in dormitoare, furat lucruri din dormitoare, instalat camere..de ce mai e nevoie ptr ca legea sa se schimbe si sa plătească si ei ptr faptele lor ? ..si companiile astea disperate după bani care le „hrănesc” fanteziile nebunelor tr sa so schimbe mentalitatea..si sa acționeze când e cazul..tr se întâmpla foarte rar si foarte puțin..

  Apreciază

   • Pai legea exista..doar ca nu i pusa in aplicare si e si foarte proasta..din cate am inteles..ofera foarte multe portite de scapare si procesele dureaza mult..mentalitatea tr sa se schimbe in primul rand ..ptr ca atât timp cat compania nu ia astfel de lucruri in serios..degeaba schimbi tu legi daca n ai persoane care sa reclame 😉

    Apreciază

 3. Doamne ce oameni cum poti face asa ceva , mai ales ca esti si fan , au si ei intimmitatea lor personala nici aceasta nu poate fii respectata , ce obsedate mintal . Nu pot sa cred , chiar imi pare rau de baieti ca patesc asa ceva , cei care fac asta ar trebui pedepsiti

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s