SHINee are un nou membru!


Se pare că membrii trupei SHINee s-au plictisit să facă parte dintr-un grup de 5 membri, așa că au ales un membru nou, cel puțin pentru o zi.

Recent, membri SHINee au participat în calitate de invitați la emisiunea Happy Together de pe canalul KBS2. În timpul înregistrărilor noului episod, trupa de la SM Entertainmnet a format o echipă împreună cu comedianții Kim Ji Min și Lee Kuk Ju. Aceștia au prezentat o parodie a cântecului Lucifer de la SHINee. Pentru parodie a fost folosită melodia originlă, trupa exprimându-și adevăratele sentimente pentru Jun Hyun Moo.

Minho a râs în timp ce-și explica punctul său de vedere: ”Când Jun Hyun Moo a dansat pentru prima dată pe melodia Lucifer, am fost impresionat. Dar când a devenit mult mai popular, a uitat coregrafia piesei și a început să spună că el este acela care a adus trupei SHINee popularitate. El a uitat de unde a pornit.”

SHINee 1

Apoi, Minho a continuat: ”Jun Hyun Moo a spus că este cunoscut drept cel de-al 6-lea membru al trupei SHINee, dar noi niciodată nu am recunoscut asta.”

Mai târziu, Jonghyun a declarat: ”În perioada când eu și Jun Hyun Moo nu eram atât de apropiați, îmi amintesc că am primit un mesaj de la el, prin intermediul site-urilor de socializare. Eram curios, de ce încearcă să se apropie atât de mult de noi”.

Ca răspuns la cele spuse de Jonghyun, Jun Hyun Moo a recunoscut: ”Adevărul este că am avut propriile mele planuri!”, declarația sa amuzând participanții show-ului.

La scurt timp după aceasta, membrii SHINee au început să-l învețe pe Jun Hyun Moo coregrafia melodiei 1OF1. Aceștia au declarat: ”Prea mult timp ai evoluat doar cu piesa Lucifer. E timpul să depui mai mult efort”.

Interacțiunea amuzantă dintre Jun Hyun Moo și membrii trupei SHINee o puteți vedea în următorul episod al emisiunii Happy Together, care va fi difuzat pe 20 octombrie, ora 11:10.

SHINee

cr: yesasia

Reclame

Un gând despre “SHINee are un nou membru!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s