TWICE sărbătorește prima aniversare!


Картинки по запросу twice cheer up

În Coreea de Sud este trecut de miezul nopții, iar asta însemnă că trupa TWICE sărbătorește deja prima aniversare.

Pe 20 0ctombrie 2015, TWICE, noul grup de fete de la agenția JYP Entertainmnet, care a luat naștere în urma programului de supraviețuire Sixteen, a debutat cu melodia Like OOH AHH. Debutul fetelor a fost un adevărat succes, dovadă fiind pozițiile ocupate de melodia de titlu în topurile muzicale din Coreea și din străinătate, numărul mare de vizualizări pe care mv-ul piesei le-a adunat într-o perioadă scurtă de timp, premiile pe care le-au câștigat la importante festivități de premiră, dar și altele.

Totuși, acesta avea să fie doar începutul!

După lansarea celui de-al doilea mini-album, Page two, din 25 aprilie 2016, popularitaea trupei TWICE a crescut foarte mult. Melodia de titlu a noului album, Cheer Up, a fost pe gustul a multor coreeni. Aceasta a adus fetelor primul all-kill, primul premiu de la o emisiune muzicală, primele locuri în clasamentele muzicale, o mulțime de recorduri, și de ce nu, primul loc în topul celor mai populare trupe rookie. În plus, versul lui Sana, Sha Sha Sha”, parcă a fermecat lumea, mulți artiști amintind de el pe la emisiuni de divertisment.

TWICE, noi îți dorim o aniversare cât mai fericită! Să lansezi o mulțime de melodii frumoase, să ai parte de mulți, mulți fani și să ne bucuri în continuare cu succesele tale!

La Mulți Ani!

Acum, vă propun să aducem în trend hashtagul #TWICE1stAnniversary, ca să știe cât mai mulți oameni că TWICE și fanii lor, ONCE, astăzi sunt în sărbătoare!

Ah, da! Nu uitați, pe 24 octombrie TWICE va reveni cu cel de-al treilea album! Pregătiți-vă, fetele vor reveni cu ceva foarte bun!

Reclame

Un gând despre “TWICE sărbătorește prima aniversare!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s