7 momente în care artiştii K-pop au readus anii ’90 la viață


Imagini pentru shinee 1 of 1

În urma mult-așteptatei reveniri a trupei SHINee, ne-am gând la celelalte momente în care trupele au readus la viață stilul anilor ’90.
Așa că, în nici o ordine anume, aici sunt 7 momente.

 • SHINee – “1 of 1”

Încă suntem în 2016 sau în mod magic SHINee ne-au trimis înapoi în anii ’90? Grupul a venit cu un conceptul din ’90, iar noi nu putem face nimic decât să iubim fiecare moment. Pe lângă faptul că îşi vând albumul înregistrat pe casete (în 2016, ține minte), dar de asemenea, ne-au oferit şi o capodoperă în stilul anilor anilor ’90 – atât vizual cât și muzical.

 

 • Topp Dogg – “Annie”

Topp Dogg merită în continuare toate premiile pentru aceasta minunăție. Melodia pe care au lansat-o în anul 2014, „Annie”, este o renaștere a anilor ’90 nemaiîntânită până acum. Completată cu pantaloni largi și tricouri supradimensionate astfel încât amintesc de acei ani. Împreună cu coregrafia lor extrem de intensă, ai găsit o rețetă perfectă a anilor ’90.

 

 • SPICA – “I’ll Be There”

Grupurile de fete ar trebui să folosească moda anilor ’90 mai des. Cu melodia „I’ll be there”, SPICA abordează anii ’90 cu blugi rupți, tricouri albe confortabile, și un ritm de modă veche pe care-l vei iubi imediat. Cu siguranță niște bijuterii subestimate.

 • Jay Park & Kirin – “City Breeze”

Colaborarea dintre Jay Park și Kirin, “City Breeze”, nu este doar o piesă esențială pentru orice și toate plimbările de masină cu soare pe cer, dar așa s-a întâmplat să fie o plimbare perfectă printre spini pe muzica anilor ’90. Chiar și videoclipul este ca o casetă înregistrată acasă, având fotografii emblematice de dans de stradă și decoruri 2D-animate în prim-plan.

 • Rubber Soul – “Life (feat. Mad Clown)”

Rubber Soul au zguduit instantaneu scena grupurilor de fete când au debutat cu „Life”, în 2015. În loc să adopte un concept roz cu multe bulinuțe pe care multe trupe il folosesc, Rubber Soul au abordat un concept al anilor ’90.

 • Apink – “My My”

Cu toate că poate nu arată ca celelalte concepte ale anilor ’90, se simte cu siguranță la fel. „My My” este cu adevărat o melodie caracteristică fetelor din Apink ce tinde spre anii ’90.

 

 • BTOB – “Wow”

„WOW” de la BTOB este o altă melodie care poate să nu-ți amintească de anii ’90 la prima vedere. Dar în momentul în care vei auzi melodia, o melancolie de nedescris te va lovi instantaneu. E un cântec optimist, ușor de reținut şi cu siguranță nu-l vei mai putea scoate de pe repeat.

sursă: soompi

Reclame

7 gânduri despre “7 momente în care artiştii K-pop au readus anii ’90 la viață

 1. îmi pare rău pentru tag-uri
  mi-a luat destul să-l fac și fiind obosită de la școală.. am uitat.
  și la cel cu Hoshi, nu știam dacă să pun sau nu tag-uri cu celelalte trupe menționate dar acum știu.
  mulțumesc că stai să-l mai corecteziㅠ.ㅠ
  o să verific de mai multe ori de acum în colo.

  Apreciază

 2. Ai uitat sa l „tag uiesti ” pe Kirin 😀 ..totul..mv ul..beat ul..modul in care a fost filmat..imbracamintea..dansul..Jay si Kirin 👍👍 daca n ai habar ca e filmat anul asta..te ar fi pacalit lejer ca e din 95′ :))

  Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s