Se speculează că membra 2NE1, CL, se întâlnea cu un model britanic


CL

Modelul britanic, Ash Stymest câștigă o mulțime de atenție din partea internauților coreeni datorită tatuajului său de pe încheietura mâinii cu numele lui CL din 2NE1.

Mai multe posturi sunt împrăştiate pe reţelele de socializare din Coreea despre presupusa relaţie dintre cei doi. În fotografii, Ash Stymest poate fi vazut cu un tatuaj pe încheietura mâinii cu „Lee Chae Rin” (numele coreean a lui CL) în hangul.

Modelul a apărut în 2014 în videoclipul melodiei „GOTTA BE YOU” a trupei şi este cunoscut faptul că acesta a ţinut legătura cu membra CL, devenind buni prieteni, însa mai multe zvonuri susţin că aceştia au fost mai mult decât prieteni.

Unii internauți sustin:„Poate că este un mare fan şi de aceea el are acel tatuaj”, însă mulţi dintre ei cred că cei doi s-au întâlnit în trecut. Fanii internaționali, probabil primii care i-au observat tatuajul, spun că aceasta este o ştire veche, dar este cu siguranță noua în Coreea.

Se zvoneşte că în prezent acesta se întâlneşte cu fiica lui Johnny Depp, Lily Rose Depp.Nu se știe dacă acesta încă mai are tatuajul.

sursă: allkpop

Reclame

2 gânduri despre “Se speculează că membra 2NE1, CL, se întâlnea cu un model britanic

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s