[CCC] Sulli pozează fără sutien, din nou


Sulli este criticată de internauţi din nou (sau ca de obicei) din cauza pozelor recente postate de ea pe reţelele de socializare.

Aparent, Sulli a postat din nou poze în care nu pare să poarte sutien, fapt ce le-a oferit cârcotaşilor un nou subiect de critică.

 1. [+476, -20] Îi poţi vedea sânii din nou ㅠㅠ chiar e un spirit liber, huh
 2. [+422, -32] Pune-ţi un sutien~ ㅠㅠ

 3. [+379, -26] ㅠㅠㅠㅠ Cum îşi iroseşte faţa aia frumoasă..din nou nu poartă sutien…

 4. [+74, -16] E bolnavă psihic. De câte ori deja a postat poze în care nu poartă sutienㅋㅋ şi toate pozele alea făcute de fotograful Rotta ce e obsedat de tematica Lolita, sau pozele scandaloase cu Choiza, sau când şi-a turnat crema aia în gură. Nu cred că gândeşte înainte să posteze pozele alea, luând în considerare că minorii intră pe contul ei de Instagram. Ce are în capul ăla al ei? Tăiţei? E nebună

 5. [+74, -0] Susţine cumva campania împotriva sutienelor?

 6. [+65, -1] După ce i-am analizat pozele, am observat că ori se pozează de la talie în sus, ori de la talie în jos. Sau face ceva aiurea (precum îşi toarnă cremă în gură sau aruncă cu o bucată de păr), iar dacă nu face niciuna dintre cele enumerate, îşi dezvăluie sânii într-o poziţie normală. Şi mai are şi poze cu iubitul ei. Astea sunt cele mai scandaloase.

 7. [+58, -1] E greu să porţi o bluză albă fără sutien, mai ales una ce stă lipită de corp. Cu siguranţă a făcut asta intenţionat, gen „uitaţi-vă la mine”ㅋ

 8. [+49, -2] Niciuna din astea nu e o coincidenţă, o face dinadins

 9. [+42, -0] Fanii ei ar trebui să-i dăruiască nişte plasturi pentru sfârcuri

 10. [+42, -2] Din nou fără sutien

 1. [+283, -19] Şi-a pierdut minţile
 2. [+281, -29] Cât de disperată după atenţie este. De ce continuă să nu poarte sutien? O face dinadins?
 3. [+226, -18] Şi-a pus camera pe timer ca să reuşească să-şi arate coapsele şi sâniiㅋㅋ
 4. [+31, -2] După toate criticile primite când a pus ultima dată o poză fără sutien, încă nu îi pasăㅋㅋㅋㅋ jur că primeşte plăcere în urma comentariilor negativeㅋㅋㅋㅋ
 5. [+28, -3] Nu mai ai ce să-i faci…
 6. [+27, -1] Sulli-ya, încetează cu aluziile de genul, fă-ţi odată poze nud şi gata. Atunci nimeni n-o să te urască. Fii mai directă.
 7.  [+26, -4] Abia pot să stau în faţa tatălui meu fără sutien, ea cum poate s-o facă în faţa întregii ţări? Serios, nimeni nu are de gând s-o oprească?

sursă: netizenbuzz

5 gânduri despre “[CCC] Sulli pozează fără sutien, din nou

 1. Eram sigura ca apare articol:)) consider ca are dreptul sa faca ce vrea,daca noi avem alte conceptii si preferinte ,nu trebuie sa o jignim.Fata de tipele care isi pun pernute si push-up sau mai stiu eu ce,ea macar e deschisa sa arate cum e de fapt :))

  Apreciat de 1 persoană

 2. Nu mai e idol, nu trebuie să se comformeze unor reguli stricte, fata se simte bine în pielea ei, are un iubit cu care se distrează și asta este o crimă în ochii fanilor frustrați care așteaptă să fie observați de oppa la concert :)))))
  Go Sully!! 😀

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s