Un raport mass-media dezvăluie cel mai influent idol din industrie


G-DRAGON / VOGUE April 2016

G-Dragon din Big Bang a fost clasat pe locul #1 ca cea mai tânără celebritate cu un loc de muncă reuşit (bănos) și având cel mai bogat cerc de prieteni celebri.

În cel mai recent episod din Name List Reveal 2016 de pe tvN, s-a discutat despre cea mai influentă celebritate din toate timpurile.

În conformitate cu tema acestui episod, care a fost „Cine este vedeta cu cele mai mari conexiuni personale din toate timpurile?” , G-Dragon a câștigat datorită listei sale neașteptate de prieteni celebri și cunoscuți cum ar fi Suzy din miss A, CL şi Dara din 2NE1, Jennie din BLACKPINK şi mulţi alţii. Vizitatorii au amintit faptul că G-Dragon are o relație foarte strânsă cu actriţa Kim Hee Sun după ce a fost prezentat de unul dintre cei mai apropiați prieteni, actriţa Park Han Byul. G-Dragon este, de asemenea, cunoscut pentru relaţia sa senior-junior cu una dintre cele mai legendare artiste din Coreea de Sud, Um Jung Hwa.

Nu numai că este cântăreț-compozitor, de asemenea, are un cerc de prieteni apropiați și cunoscuți, care trăiesc, la rândul lor, o viață la nivel înalt și bogată. Totodată, vedeta trăieşte o „viata de vis” , iar la nivel global este un muzician celebru. La vârsta de doar 28 de ani, el câștigă suficienți bani pentru a face ceea ce-i place.

G-Dragon este, de asemenea, cunoscut pentru a avea prieteni importanţi din întreaga lume, cum ar fi Komatsu Nana, Angela Baby, Chen Bolin, Will Smith, Diplo, Skrillex și mulţi alţii.

Sursa: koreaboo

Reclame

Un gând despre “Un raport mass-media dezvăluie cel mai influent idol din industrie

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s