Noul videoclip de la TWICE provoacă controverse din cauza aluziilor sexuale


Картинки по запросу twice TT

Pe 24 octombrie, trupa TWICE a lansat videoclipul melodiei TT, stârnind interesul și entuziasmul fanilor k-pop peste tot în lume. Cu toate acestea, aluziile sexuale excesive, prezente în clip, au provocat nemulțumirea unor fani, deoarece nu corespunde imaginii pure și inocente a trupei.

În primul rând, Jihyo mănâncă înghețată într-un mod foarte ciudat, sugerând anumite gânduri, apoi, urmează scena cu Dahyun și acel morcov, care te face să te simți incomod. Totuși, adevăratul șoc pentru fani a devenit Mina și gestul pe care l-a făcut cu arma. Se pune întrebarea, de ce agenția trupei TWICE, JYP Entertainment, a adăugat în mv astfel de scene provocatoare, dacă nu sunt necesare?

Mai mult, unii dintre internauții coreeni susțin că unele elementele ale coregrafiei au un caracter sexual. Fetele, cu ajutorul degetelor mari, fac un gest ce amintește de semnul TT, în timp ce degetul arătător este afișat spre piept. Coreenii spun că sunetul ”TT” este similar cu ”tits” – un cuvânt uzual pentru sânii unei femei.

În limba coreeană, ”TT” – este doar un emoticon care plânge, cu toate acestea, fanii din Filipine au fost șocați de titlul ales pentru melodia principală, deoarece la ei, ”TT” reprezintă aparatul genital masculin.

Aceste comentarii ostile au stârnit nemulțumirea fanilor ONCE, deoarece nu este pentru prima dată când trupa TWICE primește critici din cauza aluziilor sexuale. Anterior, când membrele trupei erau modele pentru o marcă de uniforme școlare, un profesor le-a criticat dur pentru reclama pe care au făcut-o, îndemnând elevele să poarte uniforme stricte și să nu-și demonstreze figura, deoarece are un impact negativ asupra sănătății lor. Într-unul din postere, fetele din TWICE purtau fuste mini.

Ce părere aveți?

cr: korean celebrity news

Reclame

4 gânduri despre “Noul videoclip de la TWICE provoacă controverse din cauza aluziilor sexuale

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s